Close

Somut bilgiler artık Facebook'da

arkadaslar donem not ortalamam 3.48 geldi. onur belgesi alabiliyorum degil mi ? yoksa genel not ortalamasi mi baz aliniyor ? acil cevap verirmisiniz Sayfa 6 — Açıköğretim — Somut.NET

aöfMatik | Açıköğretim Kategorisi
Uygulamayı İndir
aöfMatik Nedir?

eKamp » Açıköğretim » arkadaslar donem not ortalamam 3.48 geldi. onur be... (Buradasınız)

arkadaslar donem not ortalamam 3.48 geldi. onur belgesi alabiliyorum degil mi ? yoksa genel not ortalamasi mi baz aliniyor ? acil cevap verirmisiniz



kayipmsn

09.02.2014 15:07

aöfMatik




ben sinavdan ciktigimda okulun kapisinda murat yayinlari bahar donemi kitaplari vardi ama butun bolumler cikmismidir bilemen







eylul

09.02.2014 15:11

aöfMatik

 

Bende bakmistimda bahar donemi olmadigini soylemislerdi :(




kayipmsn

09.02.2014 15:11

aöfMatik

 

sinav bittiginde bi muddet kitap yuzu gormek istemedigim icin almadim




kayipmsn

09.02.2014 15:14

aöfMatik

 

iktisat 6. ve 8. yariyil vardi onun disinda 4 5 bolumun daha vardi ama almadim keske alsaydim en azindan subesine gitmek icin istanbul trafiginde surunmemis olurdum




kayipmsn

09.02.2014 15:17

aöfMatik

 

bi de kitaplarin basinda duranlar hicbirsey bilmiyorlar gunluk tutulmus calisanlar. bende sordum bahar donemi varmi diye yok dedi kitaplarin arasina baktim hepsi bahar donemiydi




eylul

09.02.2014 15:19

aöfMatik

 

Subeye gitsende aof burosundan beterler hele aksaraydakiler bugub gelmez yarin gelir yarin gidersin ibur gun gelir diye sacmaliyorlar benim girdigim okullarda.yoktu bahar donemi guz donemi vardi ve sadece genel bolumlerin bahar donemi vardi :(




smart_21

09.02.2014 16:03

aöfMatik

 

ceren facede varsan facebook ismin ne yazabilir misin




ceren ~

09.02.2014 16:39

aöfMatik

 

malesef smart kullanmiyorum o tarz seyler :))




Mesaj gönderebilmek için Android işletim sistemli bir cihazınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayın ve uygulamayı ücretsiz indirin.
Kısa bir süre sonra sitemiz üzerinden üye olabilecek ve buradan da aöfMatik uygulamasına katılabileceksiniz...