Bu mesajı gerçekten şikayet etmek istiyor musunuz ???
Somut.net Forumları
Tarih: 29.01.2011 23:06 |
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 1 |
bu yıl acık ögretim yazmak için sınava basvuru yaptım..edebiyat sosyoloji ve felsefe bölümleri için bir takım araştrmalarım oldu fakat o kadar kafam karıştı ki anlatamam..bazıları edebiyatın artık kalktıgını yazamayacagımı söyleşim..kimileri sosyolojının işe yaramayacagını..vs vs..bu konuya net bi acıklık getirirseniz mutlu olurum.. |
|
|
Tarih: 17.12.2011 21:50 |
|
|
İnternette okuÄŸunuz her ÅŸeye inanırsanız kafanız karışır elbette. Bir çok kiÅŸi bu bölümleri tercih etti ve gayet güzel okuyor. Bir bölümün açılması - kapatılması öyle kolay olmaz. Örgün eÄŸitim bölümlerini bitirenler bu bölümleri aöf'de görünce resmen çileden çıktılar :) Sitemizde onlarcasının yorumları var. Özellikle Türk Dili bölümü konusunda örgün eÄŸitim alanlar aöf bitirenlerin kesinlikle öÄŸretmenlikten uzak durmaları kanaatinde. Çünkü onlara göre onlar bu okulu gerçekten okudular ve aöf öÄŸrencileri haftasonu 2 saat çalışarak ders veriyorlar. Ben bu yeni açılan bölümleri, örgünde iktisat bitirenle aöfde iktisat bitirenlerin durumu gibi düÅŸünüyorum. Yani ilk tercih örgün ve iyi bir üni'den alınmış diplomada.
2011-12-17 21:50:34 Tarihinde varol tarafından düzenlendi.
|
|
Sabır; yüzünü ekÅŸitmeden acıyı yudumlamaktır.
|
Etiketler:
Somut.net Forum İstatistikleri
- Tarantula (20)
- uyuyan guzel (17)
- burcux (14)
- dikkas (11)
- betul (10)
Popüler Üyeler
Yeni Üyeler
mustafa38, sılaşule, serhat07, keremzor, mk6632, alpisk, barişy, emircan12345, umut ali, savas67800,
Åžuan Sitede Olanlar;
Foksiyon devre dışı bırakıldı.
Forum İstastikleri
Konu Sayısı: — Mesaj Sayısı: — Üye Sayısı:

Üye Ol...
başlangıç.. 

Tarih: 29.01.2011 23:06
Åžikayet Et
Link

Administrator