Bu mesajı gerçekten şikayet etmek istiyor musunuz ???

Bir sebep belirtmek isterseniz alttaki kutucuÄŸa yazabilirsiniz...

Pencereyi Kapat...

Somut.net Forumları

Üye Ol...Şifremi Unuttum

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni hatırla

LüTFEn YArdıM EdiN!!!:(
Tarih: 21.02.2011 19:16
Åžikayet Et | Link  

Üye

Selam ben deniz bi sorunum var!! 1 hafta filan önce en iyi arkadaşımla(erkek) bi cafeye oturmaya gittik hiç beklemediim bi anda bana seni seviorm benmle çıkarmısın dedi bnde düşünmem lazım hiç beklemiodm fln dedm... ertesi gün ona knka olmak daha ii bizm içn dedm çok sinirlendi ve elindeki tüm kitapları bana attı ve birden herkes bana bakmaya basladı ve bnde tuvalete gidip ders boyu ağladm.aslına bkrsnız bnde ondan hoşlanıorm biraz ama hiç söylemeye cesaret edemdm. bir sonraki gün yanına gittm ve bna bir-iki gün zaman tanı dedm çok sevindi ve boynuma atladı sence ne demeliyim admin???crycryconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedcrycryconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedcrycryconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfusedconfused

Tarih: 10.03.2011 11:45
Åžikayet Et | Link  

Üye

senin konunla alakalı teknik desteği ancak mehmet coşkundeniz verebilir posta gazetesinden ulaşabilirsin kendisine:Dlaugh

Tarih: 10.03.2011 18:21
Åžikayet Et | Link  

Administrator

İyi şeyler hissediyorsan ve yürütebileceğine inanıyorsan sevgini söylemekten çekinme...

Sabır; yüzünü ekÅŸitmeden acıyı yudumlamaktır.

Etiketler:

Somut.net Forum İstatistikleri

Yeni Üyeler

ceyhan, ATEŞER, mustafa38, sılaşule, serhat07, keremzor, mk6632, alpisk, barişy, emircan12345,

Åžuan Sitede Olanlar;

Foksiyon devre dışı bırakıldı.

Forum İstastikleri

Konu Sayısı: — Mesaj Sayısı: — Üye Sayısı: