Yöneticilerin yazıları misafir ve üyeler tarafından görülemiyor.


begum
Üye
Mesajlar: 3
10.04.2011 14:22 # 0

Merhaba, http://www.ruyabul.com/haberler adresindeki SPF forumumuzu Ver.4.4.1 e yükselttikten sonra yöneticilerin yazıları ( Begum ve Admin ) misafirler ve üyeler tarafından görülemez oldular. Begum olarak giriş yaptığımda kendim görebiliyorum. Günlerdir uğraşmama rağmen sorunu bulamadım. Bir öneriniz / yardımınız olabilirmi? Şimdiden teşekkkürler.   Örnek : http://ruyabul.com/haberler/fo.....gilim-var/  Bu adreste Begum kısmında Merhaba, Sizin gibi değerli, bilinçli üyelerimiz olduğu için mutluyuz. Siz zaten rüyanızın açıklamasını öğrenmek için elinizden gelen tüm araştırmayı yapmışınız. ................... şeklinde devam eden yazı var.


Master
Administrator
Mesajlar: 295
10.04.2011 14:39 # 1

Merhabalar, Üye izin ayarlarını kontrol ettiniz mi?

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

begum
Üye
Mesajlar: 3
10.04.2011 17:39 # 2

Merhaba, Evet ettim, hemde defalarca. Şöyle bir olay yaşadım. Güncellemeyi yaptıktan sonra bir misafirin (uye değil), bir konuyu editleyip, mesajın içeriğini sildiğini gördüm ve hemen yetkileri kontrol ettim. Neler yaptığımı tam hatırlamıyorum. Misafir ve üyelerin, yönetici mesajlarını okuyamamasının, güncelleme sebebiyle mi olduğu, benim izinleri kurcalamamdanmı bilemiyorum.   Misafirler : read only access Üyeler : standart access   Forumunuza resim ekleyemedim. Standard Access ayarlarını bu linkteki resimde görebilirsiniz. http://ruyabul.com/images/standart.jpg Read Only Access ayarlarını bu linkteki resimde görebilirsiniz. http://ruyabul.com/images/readonly.jpg  Lütfen bakıp, önerilerinizi bildirirmisiniz. Teşekkürler.


Master
Administrator
Mesajlar: 295
10.04.2011 18:55 # 3

Forum ayarlarının ve yetkilerin komple gözden geçirilmesi gerekebilir. Yükseltme işlemini yaparken her hangi bir hatayla karşılaştınız mı?

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.