Gmailim çalındı kapanmasını istiyorum

ahmethan
Üye

benim gmail hesabım çalındı telefon numarasını üstüne yapmış kurtarma hesabını üstüne yapmış degiştirmiş tüm bilgileri degiştirmiş sonrada uzuktan benim telefonumu kitledi ve format attı lütfen kendinizi benim yerime koyun gmailimin kapanmasını istiyorum gmail hesabım g************@gmail.com çalan kişinin telefon numarası 0530 *** 36 ** lütfen gmail hesabımı kapayın g************@gmail.com 0530 *** 36 **

Master
Administrator
13.10.2018 15:00 # 1

Saldırıya uğramış veya ele geçirilmiş bir hesabı kurtarma

Kaynak: https://support.google.com/accounts/answer/6294825?hl=tr

Hesabınızda tanıdık olmayan bir etkinlik varsa başka biri sizin izniniz olmadan hesabınızı kullanıyor olabilir. Şüpheli etkinlikleri tespit etmenize, hesabınıza yeniden erişim sağlamanıza ve hesabınızı daha güvenli hale getirmenize yardımcı olacak aşağıdaki bilgileri kullanın.

1. Adım: Hesabınıza yeniden erişim sağlayın

Oturum açamıyorsanız hesap kurtarma sayfasına gidin ve soruları elinizden geldiğince yanıtlayın.

Aşağıdaki durumlarda hesap kurtarma işlemi için bu sayfayı kullanın:

• Birisi kurtarma telefon numaranız veya e-postanız gibi hesap bilgilerinizi değiştirdi
  • Birisi hesabınızı sildi
  • Başka bir sebepten dolayı oturum açamıyorsunuz

Hâlâ sorun yaşıyorsanız bu hesap kurtarma ipuçlarını deneyin. Bu ipuçlarını birden fazla kez denemek hesabınızı kurtarma ihtimalini artırabilir.

İpucu: Doğru hesabı kullandığınızdan emin olmak için kullanıcı adınızı kurtarmayı deneyin.

2. Adım: Hesabınızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olun

Oturum açabiliyorsanız hesabınızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için bu adımları uygulayın.

Hesabınızın güvenliğinin ihlal edilip edilmediğini öğrenme

Önemli: Bu işaretlerden herhangi birini veya benzerlerini fark ederseniz hesabınızın güvenliğini sağlamayayardımcı olmak için bu adımları uygulayın.

Gmail'i Silme

Gmail'i iş, okul veya başka bir grup üzerinden kullanıyorsanız yöneticinizle iletişime geçin.

1. Gmail hizmetinizi silmeden önce verilerinizi indirin.
  2. Google Hesabınızın Bir Google hizmetini silme bölümüne gidin. Oturum açmanız gerekebilir.
  3. "Gmail"in yanındaki Sil'i seçin.
  4. Ekranda gösterilen adımları uygulayın.

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.