2008 Açıköğretim (aöf) Kayıt Yenileme

2008-2009 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri


Uzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.


Hangi sınıfta olursa olsun iki yıl üst üste kaydını yeniletmeyen öğrencilerin Fakülteden kayıtları silinerek ilişkileri kesilmektedir. Bu öğrencilerin takip eden öğretim yılında kayıtlarını yeniletmeleri mümkün olmadığı gibi, ÖSYS sonunda yeniden yerleştirilseler bile tüm derslerden sorumlu olarak 1. sınıftan öğretime başlamaları gerekir.


Zorunlu nedenlerle bir öğretim yılında kaydını yeniletmeyen öğrencilerin takip eden öğretim yılında kaydını yenileterek bıraktıkları yerden öğretime devam hakları bulunmaktadır. Ancak, yukarıda açıklandığı gibi iki yıl üst üste kayıt yeniletmemek kayıt silmeyi gerektirmektedir.


2008-2009 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
20 Ekim  2008 - 28 Ekim 2008 30 Ekim 2008 – 31 Ekim 2008

2008-2009 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
24 Kasım 2008 - 22 Aralık 2008 23 Aralık 2008 – 26 Aralık 2008

Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.



İlk yorumu siz yazın !..

  • Yorumunuz en az 30 karakter olmalıdır. (0)
İlginizi çekebilir...
Sitede Ara
  • Çiklet (Prenses) Balıklarındaki Ürkeklik ve Korkaklık
    Ben çok uzun süre sp, bp ile frenatus besledim hiç bir sorun yaşamadım. Çok uyumlulardı. Renk katıyor a...
  • Genel İşletme 1. Dönem Vize Soruları
    soru 3 yanlıs bence"...
  • CS 1.5 ve CS 1.6 İçin Sağlam Bir CFG (cengaver.cfg)
    bozuk bu cfg kullanmayın derim ...
  • Türkiye'de Hangi Burçtan Kaç Kişi Var?
    Akrep burcu olan var mı ben akrep burcu olarak hiç akrep burcu bulamıyorum....
  • Papağan Bakımı Banyo Yaptırma Yıkama
    pakistan pağına sirkeli su ile yıkanırmı...
  • Müzik Notaları İçin A4 Kağıda Porte Çıktısı Alma
    SEN NE KRAL ADAMSIN!! VALLA ÇOK SAĞOL...
  • GTA 5 Steam’da indirime girdi - En Ucuz GTA 5 Fiyatı
    ne yazim ilk yorum milk flen dediler geldim...