Hakkari'nin Çukurca ilçesi Haksel Dağı bölgesinde yürütülen arama tarama faaliyetleri esnasında mayına basarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Metin Koza'nın cenazesi memleketi Elazığ'da toprağa verildi.
Havayoluyla Elazığ'a getirilen Koza'nın naaşı Elazığ Asker Hastanesi morguna kaldırıldı. Metin Koza, için burada tören düzenlendi.
Daha sonra Koza'nın cenazesi İzzetpaşa Camii'ne getirildi. Şehit Uzman Çavuş Koza için Cuma Namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına çok sayıda sivil ve askeri yetkilinin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. Koza'nın cenazesi tekbirler eşliğinde top arabasına konularak Elazığ İcadiye Şehitliği'ne götürüldü. Metin koza, burada gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.
Diğer yandan cenaze namazı öncesi şehit askerin tabutu önünde bekleyen nöbetçi askerlerden biri fenalaşarak baygınlık geçirdi.
İlk yorumu siz yazın !..