ben pınar admin meslek lısesı cocuk gelısımı bolumu mezunuyum ygs5 puanm 353 basrı srm 28000 okul oncesı blmune grblr mym ?
arkadaşlar ben türkçe öğretmenliği mezunuyum ama açıköğretim okul öncesi öğretmenliği bölümü okumak istiyorum. şartlar nelerdir bilginiz var mı? Ayrıca tekrar lys ye girmem gerekiyor mu? meslek lisesi mezunu değilim bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.
bende bu konuyu cok merak ediyorum.tekrardan sınava gırmeye gerek varmı ben suan üniversite deyim.okul öncesi öğretmenliği için tekrar bi sınava girmemiz gerekiyormu yoksa 2 sini birden okuyabiliyormuyum lys ye girmeden
mrb.ben bu sene üniversiteye yeleştim ama açık öğretimden okul öncesi okumak istiyorum tekrar sınava grmeden aöf okuma şansım avrmı bidahaki sene sınava girsem barajı geçmem yeterli olacak mı?? teşekürler...
mrb.ben bu sene üniversiteye yeleştim ama açık öğretimden okul öncesi okumak istiyorum tekrar sınava grmeden aöf okuma şansım avrmı bidahaki sene sınava girsem barajı geçmem yeterli olacak mı?? teşekürler...