Açıköğretim Maliye Bölümü Zor mu?

dikkas
Üye
14.05.2010 18:39 # 0

slm arkadaşlar bu sene açıktan maliye okuyacam inş. en iyisi maliye diyolar kamuda iş olnağı olarak. bende maliye düşünüyorum inş. maliye okumak zormu kolaymı. liseden sayısal olarak çıkışlıyım.derslerim gayet iyiydi.sizce okuyabilirmiyim.üstesinden gelirmiyim.

Master
Administrator
22.05.2010 10:34 # 1

Eğer sayısal çıkışlıysan hiç ama hiç sorun yaşayacağını sanmıyorum. ilk yıl matematik ve 2. sınıfta istatistik sana çerez gibi gelecek ve diğer sözel dersleride bir kez okuyarak soru çözerek çok rahat verebilirsin. Ben sözelciyim ve mat'tan pek anlamam. Şuan maliye 3. sınıftayım. Tek zorlandığım ilk yıl mat ve şuanda hala başıma bela olan istatistik dersi.

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

dikkas
Üye
23.05.2010 01:40 # 2

abim büyüksün sağol teşekkür ederim. Ozaman ben bu sene yazayım maliyeyi. İNŞALLAH. Abi işletme iktisat kamu yönetimi ve maliye , bunlar arasından en iyisi MALİYE demi abi.

Master
Administrator
20.06.2010 21:46 # 3

En iyi demek yanlış bir cümle olur. En az tercih edilen bölüm olması sebebiyle iş imkanı konusunda avantaj sağlayabilir.

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

ümran
Ziyaretçi
21.09.2010 22:18 # 4

slm arkadaşlar hiç araştırmadan maliye yazdım 4 yıl açık öğretim eşit ağırlık çıkışlıyım ama bitirebilimiyim diye tereddüt içindeyim en çok hangi derste zorlanırım bu yıl daha ilk olacak maliye 4 yıl açıköğretim