merhaba ben bu sen 4 yıllı türk dili ve edebiyatı açoıkögretimi kazandım ama benim kafam çok karışık 4 yıl sonunda ögretmen olarak atanabilir miyim
Sorunuzun cevabı kısmen evet. Geçenlerde bunla ilgili bir haberi sitemizde yayınlamıştık ;
Açık Öğretim, mezunları genelde sadece bir diploma sahibi olabilme arzusu taşıyanların merkeziydi ama yeni açılan bölümler sayesinde mezunlarına öğretmenlik yolu açıldı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bu yıl ilk kez felsefe, sosyoloji ile Türk dili ve edebiyatı bölümlerine ÖSS barajını geçen öğrenciler yerleşebilecek ve bu bölümleri bitiren öğrencilere tezsiz yüksek lisans yapmak şartı ve ayrıca KPSS’yi de kazanmaları halinde öğretmenlik gibi bir avantaj sağlayacak.
slm bende aöf türk dilli ve edebiyatı seçtim ama kayıt tarihi harç ve kayıt için gereken belgeleri bilmiyorum bana bu konuda yardıcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler...
armi yazmış:
slm bende aöf türk dilli ve edebiyatı seçtim ama kayıt tarihi harç ve kayıt için gereken belgeleri bilmiyorum bana bu konuda yardıcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler…
Merhabalar alttaki linkten öğrenebilirsiniz