edebiyat bölümünü bitirdiğimde öğretmen olarak atanabilir miyim

zübeyde
Ziyaretçi
14.08.2009 13:35 # 0

merhaba ben bu sen 4 yıllı türk dili ve edebiyatı açoıkögretimi kazandım ama benim kafam  çok karışık 4 yıl sonunda ögretmen olarak atanabilir miyim

Master
Administrator
14.08.2009 13:38 # 1

Sorunuzun cevabı kısmen evet. Geçenlerde bunla ilgili bir haberi sitemizde yayınlamıştık ;

Açık Öğretim, mezunları genelde sadece bir diploma sahibi olabilme arzusu taşıyanların merkeziydi ama yeni açılan bölümler sayesinde mezunlarına öğretmenlik yolu açıldı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bu yıl ilk kez felsefe, sosyoloji ile Türk dili ve edebiyatı bölümlerine ÖSS barajını geçen öğrenciler yerleşebilecek ve bu bölümleri bitiren öğrencilere tezsiz yüksek lisans yapmak şartı ve ayrıca KPSS’yi de kazanmaları halinde öğretmenlik gibi bir avantaj sağlayacak.

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

armi
Ziyaretçi
20.08.2009 10:05 # 2

slm bende aöf  türk dilli ve edebiyatı seçtim ama kayıt tarihi harç ve kayıt için gereken belgeleri bilmiyorum bana bu konuda yardıcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler...Confused

Master
Administrator
20.08.2009 10:11 # 3

armi yazmış:

slm bende aöf  türk dilli ve edebiyatı seçtim ama kayıt tarihi harç ve kayıt için gereken belgeleri bilmiyorum bana bu konuda yardıcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler…Confused

Merhabalar alttaki linkten öğrenebilirsiniz

yeni-kayit-tarihleri-ne-zaman-yapilacak-acikogretim-aof

armi
Ziyaretçi
20.08.2009 10:29 # 4

teşekkür ettim Wink

Master
Administrator
20.08.2009 10:44 # 5

rica ederim