Eskişehir'de Ders Yokmuş Deniyor Konuyla İlgili Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilir Mi?

buse
Ziyaretçi
14.08.2009 22:16 # 0

ben de turk dılı ve edebıyatı bolumunu yasdım ve ıstedıgım bo bolumdu cok ii oldu.ben de eskısehırde okucam.sadece merak ettgım kendı ılımde okursam haftada sacece bı gun derslere gırebılıcem pekı eskısehırde okucam ben kac gun gırebılıcem derslere ?

buse
Ziyaretçi
14.08.2009 22:16 # 1

ya ouf bu ne ya bı yerdede eskısehırde ders yokmus dıolar bı aydınlatsanız ya su kafamısdakı soruları.bosu bosuna gıtmıek eger kı öle bıse varsa ne bu yaaaa:(:(:(:(:

Master
Administrator
14.08.2009 22:25 # 2

Açıköğretim öğrencilerinin örgün eğitimdekiler gibi üniversiteye gidip ders görme şansları yok. Sadece akademik danışmanlık süresi boyunca haftanın 1-2 günü belirli saatlerde belirlenen şehirlerde ve belirlenen derslerde yüzyüze eğitim alabilirler.

Evet üyelerden birisi bu konuda bir bilgi vermişti. Eskişehirde Edebiyat dersi yokmuş. Ama henüz akademik danışmanlık takvimi açıklanmadı. Yakında bütün yeni bölümlere göre akademik takvim ve yönetmelikler açıklanır, o zaman bu soruların net cevaplarını alabilirsiniz.

Bu arada mesaj yazışınız da Türk dili ve Edebiyatına hayat katacak kadar yenilikçi Laugh Edebiyat parçalamak diye buna denir işte Cool

Başarılarrrr...

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

Berk
Ziyaretçi
18.08.2009 17:03 # 3

mRb arkadsLaR benimde sorum aynı sekilde bi anlamadım qitti.ßende Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt yaptırcam fakat eskisehirde günü birlik ders oldugunu ogrendim orda normal okulmus qibi dersler qörebiliyormusuz.bundan emin olmak icin eskisehiri aradım bölüm yeni acıldıqı icin tam bisey söylemediler ama dersler varmıs bunu ögrendim.fakat tekrar aradım ama baska biride turk dılı ve edebıyatına ait ders yok dedi kafam iice sastı.halbuki,kime soruyorsam ve nette hanqi siteye bakıyorsam eet ders var deniliyor.acaba bizimkide varmı die düsünüyorum bana kalırsa olmasıda lazım...İNsaLLaH vaRdıR yhaw:S

sadece aöf deki bölümlerde yurt ve kredi sistemi olmadıqından eminim...

bir türlü emin oLAmıyORuz ki SöylenenLerden!!!pff jaawCryConfusedConfusedConfused

tuğçe
Ziyaretçi
20.08.2009 00:35 # 4

inş. vardırr....

hande
Ziyaretçi
25.08.2009 20:46 # 5

ders  olsun yaaa eskişehirde...Cry

ilknur
Ziyaretçi
07.02.2010 14:35 # 6

Arkadaşlar bn Eskişehir'de oturuyorum Türk Dili Ve edebiyatı bölümüne yazıldım dersler başladı Cuma günleri 18:15 te başlıyor  AND ÜNiv ve OSMANGAZi 2  dersi(eski türk edb,Osmanlıca)veriyor.BİLGİNİZE.....SmileSmile     !!!!!!!!!DERS VAR MERAK ETMAYİNNN :)!!!!!!!!

guveen
Üye
03.03.2010 14:09 # 7

e pekı biz senın kadar sanslı degılız yanı eskısehır de degılız.ben tokattayım eskısehırde yurt ımkanı alabılme sansımız war mı lutfen cwp