duyduguma ve araştırdığıma göre aöf de yeni açılan türk dili ve edeb. bölümünün her ilde ders verme imkanı olmayabilirmiş(örn:samsunda yok)biz bunun için eskişehiremi gidecegiz ve gidersekte yogunluk sebebiyle derslere giremiyorrmuşuz rica etsem nerelerde dersleri oluyor öğrenebilirmiyim teşekkürler....
meraba ya bende bu konuyu araştırdım ama böle bişey duymadım acılıcakmıymış yüz yüze dersler sen nerden duydun ayrıca eski bölümlere daha önce böle haklar evt verilmiş 4 5 ay gibi yüzyüze derslere girebiliyolarmış ama işletme iktisat içindi o desler edebiyatın acılcakmı bnde bekliyorum. bulundugun ilde bölüm yoksa ozamn biraz zor ama acılması belirli iller var galiba bulundugun ildede o bölüm olması lazım varsa eger öle bi imkan verilirse ordada olur.
yeni dönem için yüz yüze eğitim dersleri ve Edebiyat için ders verilecek mi verilmeyecek bunlar hakkında henüz bir duyuru yapılmadı.
Bekleyelim görelim ...
arkadaslar eskişehirde eskiden dersler kalabalıkt ı ama yeni aöf binası yapıldı ve derslerin kalabalık olacagını sanmıyorum birde derslerin verilmesi kesinlik olur bence.....
cünkü daha dun bi arkadasımla konuştum arkadasım soyledi oda zaten eskişeir aöf işletme okuyo...yurt kayıt derken 2 ay oncesınden gitmek gerekir..ha yurtlar da cok temiz ve sakın tabi özel yurt için gecerli digerlerini bilmiyorum..
tahmini me göre gecen yıl dersler 5 ocakta baslamış belki bu yılda boyle baslar...
arkadaslar!!!
zaten aöf nin merkezi 'eskişehir anadolu üniversitesi' orda ders verilmezse yeni bölümler için nerde verilirki bi düşünün.
bende ders verilmedigini duydum ve duyunca cok uzuldum verılmezse dıye..
daha dun arkadasımla konustum ve zaten oda yeni oldugu için olabılır dedi sonradaa burda aöf binası yapıldı cok guzel oldu dedi burda ders verilir artık dedi ve eskisi gibi dersler kalabalık olmuycak.....
arkadaslar ben başka sitelerde okudum derslere girebiliyomuşuz galiba yani ordakiler gayet emin konuşmuşlar evt girebiliyosunuz tabiki diye ama ben yinede emin olamıyorum net bilgiyi okuldan alabiliriz ekimde ama bu yüzyüze danışmanlık dersleri hakkı verilip verilmicegi duyuruları ne zaman yapılır?
benimde derdim türk dili edebiyat bölümünunun derslerinin verilip verimeyeceği bu knuyu çok araştırdım ama malesef beim bulunduğum ilde(balıkesir) verilmeyeceğini söylüyolar eğer her ilde verilmeyecekse herkez eskişehire hücüm edicek bu yüzdende orda derse girmemeiz imkansız gbi gözüküyo