açıköğretim okurken öss sınava giriliyormu

meralmrl
Üye
27.08.2009 12:28 # 0

şuan açıköğretim birinci sınıftayım kamu yönetimi ama yeni açılan bölümler daha avantajlı sınava girme hakkımız varmı okurken yoksa kaydı sildirmemizmi gerek .Cry

betul
Üye
27.08.2009 12:35 # 1

arkadasım bildigim kadarıyla kayıdını sildirmene gerek yok girebiliyosun ancak şu var acıkögretim tercih edemezsin yani iki tane acıkögretim bölümü okunmuyo birinden vazgeçmen lazım. Wink

btl

Reyhan
Üye
27.08.2009 14:17 # 2

Sınava girebiliyorsunuz ama açıköğretimden iki bölüm okuyamıyorsunuz ama örgün kazanırsan okursun yada şimdiki bölümünü iptal edip yeni bölüm terch edebilirsin.

meralmrl
Üye
27.08.2009 15:11 # 3

ikinizede teşekkür ederim düşünmekten kafayı yicektim valla

Confused

gul
Ziyaretçi
28.08.2009 14:01 # 4

meralmrl.....

ben de aynı durumdayım kafam karıstı aslında istedıgım bı bolum geldi(turk dili ve edebiyatı) bana hep bunun hayalını kurup okumak isterdim ama ne yapacam bılemiyorum eskisehirde ders yok dıyen bı suru kısı var haliylen bende umutsuzluga dusmek istemiyorum ya verılmezse dıeee ne yapacam bi yandan da maliye yi mi?ConfusedConfused devam etsem diyorum eskisehirde ders gormezsek ALLAHH AŞKINA nerde gorecez ya da gorebiliriz umarım bi an once bu akademik danısmanlık dersleri tarihleri acıklanır umarım bizde iktisat ve işletme fakultelrı gibi yuz yuze egıtm gorme imkanına sahip oluruzzz....

bikac gun oncesıne kadar umutsuzluga dusmeyın diyodum ben düştüm galiba inan tum hayallerim suya duser...CryCryCry