açıköğretim uluslararası ilişkiler bölününde derslere katılma zorunluluğu varmı?

evrem yavuz
Ziyaretçi
08.09.2009 11:21 # 0

bir arkadaşım eskişehir açıköğretim uluslararası ilişkiler bölümü için derslere katılma zorunluluğu olduğunu söyledi kafam karıştı araştırıyorum yalnız bir bilgi bulamadım bu konu hakkında bilgisi olanlardan rica etsem yardımcı olurlar mı?

Master
Administrator
08.09.2009 11:30 # 1

merhabalar arkadaşım

Açıköğretimin hiç bir bölümünde derslere girme zorunluluğu gibi bir şeye rastlamadım. Bir yanlış anlaşılma olsa gerek....

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

Zehra Fatıma Sipahi
Ziyaretçi
30.09.2009 11:40 # 2

Merhaba ben Ankara universitesi yükesk hemşirelik bölümü mezunuyum. yine Ank. Üni . bilgi ve belge yöneticiliği yandal son sınıf öğrencisiyim. 2 hafta önce 1 yıllık yurt dışı eğitiminden döndüm (hemşirelik erasmus LLP) 3,5ay sadece seyehat ettim 17 ülke gördüm ve edindigim friendshipler vs herşeyin ardından  international relations yada marketing and finance okuyup yurtdışına çıkma kararı aldım.aslında hedeflerimi tam doğrultamıyorum. bu nedenle sorum şu ki uluslar international relations açıköğretim ile verimli olurmu ve üstten ders alarak en kısa sürede bölümü nasıl tamamlarım?açık öğretim değilse yurt dışı eğitimi yada tekrar örgün öğretim gibi optionlar üzerinde yoğunlaşmak istiyorum. ayrıca giriş tarihi, puanları ve kuralları hakkında kısa bi bilgi geçen olursa sevinirim. umarım A.Ö UAİ mezunu deneyimli birinin taze bilgilerine ulaşabilirim.

ilginize teşekkür ederim.

sevgiler.

Zehra Sipahi

Master
Administrator
30.09.2009 13:45 # 3

Hi Zehra hanım,

Questionlarınız içinde reply edebileceğim tek konu açıköğretimde hızlı bitirme gibi bir option'ın olmayışıdır. Bildiğim kadarıyla bu okulda üstten ders alıp yada hızlı credit tamamlayıp accelerated mode maalesef yok.

Diğer sorularınıza yanıt arama konusunda sizinle equal friendlerden yardım almanız, edineceğiniz knowledge'ların daha net solution'lar vermesini sağlayacaktır.

i wish you continued success

best regads,

ComicAdmin

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.

cem koç
Ziyaretçi
11.08.2010 05:43 # 4

öyle soruya böyle cevap... tebrik ederim seni admin....

songul
Ziyaretçi
15.09.2010 10:49 # 5

uluslara aras ılıskılerde acık ogretım olunca  ..ders konuları degısıyomu normal unıv.gıbı derslerın hepsını goruryomuyuzzz.yoksa sdece bı kısmımı..cvbnız ıcın tskrr.