aynı anda açıköğretimde iki bölüm okunabilir mi?

gülten
Ziyaretçi
14.09.2009 09:27 # 0

Ben işletme hazırlık okuyorum şimdi .Öss ye girdim sınavla da açıköğretim edebiyatı kazandım .Aynı anda bu iki bölümü okuyabilir miyim?Ayrıca edebiyata kayıt yaptırıp dondurup işletmeyi bitirdikten sonra devam etme gibi bir şansım var mı?

nur
Ziyaretçi
21.09.2009 20:43 # 1

arkadaşım eger kazandıgın işletme örgün egiitm ise ikiisni aynı anda okuyabilirisn sana tavsiyem ikisini aynı anda yüürtmen çünkü bu ülkede nezaman ne olacagı belli degil.hem edebiyat bitiirnce bişey olamassın baştan söyleyeyim bi kere formasyon alman gerek ögrt düşünüyosan ..gerçi ögrt düşünüyosanda şimdi atanmak çoooook zor ...edebiyatçı arkadaşlarım hala atanamadı..kolay gele...

gule
Üye
12.10.2009 17:54 # 2

ya içimizi kararttın nur ne olacak şimdi çalışsak mı çalışmasak mı anlamadım gittiCry

aofburo
Üye
11.11.2009 21:59 # 3

gülten yazmış:Ben işletme hazırlık okuyorum şimdi .Öss ye girdim sınavla da açıköğretim edebiyatı kazandım .Aynı anda bu iki bölümü okuyabilir miyim?Ayrıca edebiyata kayıt yaptırıp dondurup işletmeyi bitirdikten sonra devam etme gibi bir şansım var mı?

açıköğretim işletme hazırlık okuyorsan edebiyata kayıt yaptırabilmen için işletme kaydını sildirmen gerekiyor. aynı anda iki açıköğretim bölümünü okuyamazsın. biri örgün biri açıköğretim şeklinde olabilir. ayrıca açıköğretimde kayıt dondurma tabiri yoktur kayıt yeniletme ya da yeniletmeme tabiri vardır. iki yıl üst üste kayıt yenilenmediğinde kayıt silinir.  

öznur37
Ziyaretçi
10.07.2010 11:52 # 4

selamlar…  ben açıköğretim kamu okuyordum üzerine düşmediğim için kalınca iki senedir kaydımı yeniletmedim… bu sene sınavlara girdim ve tercihte açıköğretim işletme yazmayı düşünüyorum.. bu konuda bilgi verebilir misiniz? iyi günler..