kurs var mı?????????

gul
Ziyaretçi
26.09.2009 13:17 # 0

arkadaslar..

1).eskişehirde tuk dili ve edebiyatı kursu var mı?

2).eger varsa ne zaman başlar?

3).birde ucretleri ne kadar?

betul
Üye
30.09.2009 12:05 # 1

arkadasım büyük ihtimalle kurs vardır eskisehirde ki zaten eski şehirde oturmuyosan oraya gitmenin bi anlamı yok bulundugun ildeki acıkögretim ve kpss dersanelri bu bölümü acıyolar tüm derslerin kursunu alabiliyosun. ben denizlideyim ve aratırdım şuanda denizlide 4 acıkögretim dersanesinin bu bölümü actıgını biliyorum. ben bi tanesine kayıt oldum toplam 7 ders var zaten bilgisayar dersi dışında düm dersleri aldım ve ders basına yıllıgı 200 tl ödicem ama dersanesine göre degişiyo 300 olanda var. dersler kasımın ilk haftası baslıcak dediler yada ekimin son haftası. yani para varsa biliyosun ki herşey mümkün.

btl

gul
Ziyaretçi
02.10.2009 17:17 # 2

canım...benim bulundugum ilde uni.yok.edebiyattan kesinnn mi tum dersleri alıyorsun?

toplam tum dersler ne kadar tutuyor?(tabi bilgisayar dersi harıc)

bilgi verdiğin için tsk ederim canım..

gul
Ziyaretçi
03.10.2009 21:02 # 3

kafam karıstı ya edebiyat sevdıgım bolum ama artık hayırlısı....

betülcüm senin aöf de ilk yılın mı oluyo yani daha önce okudunmu aöf yi? ben gecen yıl maliye okuyodum ama edebıyat acıldıgı için tekrar öss ye girdim ve edebiyat tercıh ettım şimdi kararsız kaldım maliye ve edebiyat arasında gidip geliyorum bir takım arastırmalar yapıyorum ama sonuc ta he r iki bölm de zor edebiyat sevdıgım bolum oldugu iinonu okumak istiyorum ama diploma alıp +y.lisans+kpss bilmem ne ne ederece basarılı olurum bılmıyorum sanki edebiyat iş alanı kısıtlı gibi geldi maliye sımdılık daha iyi gibi bilmiyorum iş iin işte iş alanları iin (dar mı geniş mi) kafam karısık ve hala bir sonuca varamadım...artık hakkımızda hayırlısı...

betul
Üye
10.10.2009 15:17 # 4

canım bn bilgisayar hariç tüm dersleri 1200 aldım ders bası 200 tl evet bu benim aöfde ilk yılım ama şu var ben edebiyatı çok seviyorum ztn bu yüzden acıkögretime yöneldim birazda. maliyemi edebiyatmı dersen bnce edebiyat iş alanıda okadar dar degil şartları yerine getiremedin ögretmen olmadın diyelim bi çok iş alanı var bankalar türk dil kurumlarında gazetelerde buna bnzer  bi çok örnek var sebebide şu türk dili ve edebiyatı mezunu olan kişi türkçeyi en iyi kullanan kişi sayılır. bu yüzden bi çok alanda iş imkanı var yani kafanın karışık olmasıda çok normal bizi yönlendiricek hiç bi bilgi yok yeni acılan bölümlere dair ama umarım güzel olur sonu. en önemliside şu var unutma şanlıyız ama bu okulu tam 4 yılda bitirebilirsen arkadan gelenleri önüne geçirmek adına 4 yılda bitmesi lazım çünkü şöle düşünürsen bi çok insan bölüm güzel oldugu için bi çok insan hep içinde kaldıgı için bi çogu askerligini uzatmak için girdi onları ele zaten gercekten isteyenlerin bi çogu 4 yılda mezun olamicak belki bizde varızdır içinde bilmiyorum kimseyi kötülemek degil amacım yanlış anlaşılmasın sadece ben bu bölümü okumayıçok istiyorum ve 4 yılda bitirmek için elimden geleni yapıcam çünkü 1 yıl kaybedersek mezun sayısı artacak.. hepimizin hakkında hayırlısı. umarım gercekten isteyen herkez basarılı olur.. Cool

btl

septik
Ziyaretçi
12.07.2010 18:36 # 5

Yaw arkadaş istanbulda yapmıolar bu işi