Meslek lisesi mezunları açıköğretim seçebilirler mi?

koray
Ziyaretçi
18.02.2010 19:35 # 0

Mrb arkadaşlar ben meslek lisesi çıkışlıyım ve açıköğretimden edebitay bölümünü seçmeyi düşünüyorum ama sınavsız geçiş hakkımı kullanacağım bu sene. Sınava girip puan almam şart mı sınava girmeden seçemiyor muyum? Aslında sınava da girecektim ama bankada sadece sınavsız geçiş hakkınızı kullanabilirsiniz dediler diğer şık yok dediler(yani sınava gireceğime dair bi şık) o yüzden sınvsz geçiş hakkımı kullanmak zorunda kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. :)

mLk
Ziyaretçi
11.04.2010 18:38 # 1

slm arkadaşım ne mezunusun sen sistem hatası yüzünden sınava girmemek olur mu düzelttirseydin keşke. seneye girmek istersen yeniden gir ve baraj puanını geçtikten sonra istediğin açıköğretim bölümünü yaz kontenjan varsa puana göre yerleşirsin kontenjan yoksa direk kaydın yapıldı bil

kadir
Ziyaretçi
26.08.2010 03:07 # 2

selamlar arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum 3 senedir öss sınavına giremiyorum açıktan nasıl okurum bana yardım ederseniz çok ama çok sevinirim şimdididen Allah razı olsun

nurgul3232
Üye
04.09.2010 12:41 # 3

slm arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum ayrıca önlisans bitirdim yeni sınav sistemi biraz karışık ben 4 yıllık bi açıköğretim okumak istiyorum okul öncesi ve edebiyat bölümlerinden birini istiyorum puanlarını ve aldığı bölümler hakkında net bi bilgi bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

lanetli
Ziyaretçi
27.09.2010 11:43 # 4

matbaa meslek lisesi mezunuyum açıkögretime direk geçişle ögretmenlik seçebilir miyim ConfusedYell  ya da hangi bölümleri seçebilirim :)cvp verirseniz sevinirim tşk :)