bu arada ben düz lise mezunuyum bu bölüme girmem daha mı zor bu durumda ?
ygs 3-- 246 ; ygs -4 232 puan aldım.. lisans programı tercihleri için LYS ye girme zorunluluğum var mı acaba...?
Herkeze Merhabalar;
Birkaç tane sorum olucaktı,sordugum sorular hakkında garanti bilgisi olanlar cevaplarsa çok mutlu olurum?
1.Meslek liseli bilgisayar bölümünden mezun olacagım.Ygs 5 den 261 ygs 6 dan 235 puan aldım.Bu puanlarla açık öğretim fakültesinden dış ticaret yada uluslar arası ilişkiler bölümüne girebilirmiyim?
2.Ygsden belirttiğim puan türü ile açıköğretimden 2 yıllıklaramı giriş yapabilicem sadece yoksa ygs puani ile 4 yıllık açoköğretime geçme fırsatım varmı?(insallah ygs puanı ile 4 yıllık acıkogretıme gecebılıyorumdur
)

bu soruyu cevapladım.Git açtığın konuya bak kardeşim. İyi günler.
arkadaşlar.AÖF.SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ için sadece YGS puanı mı gerekli?LYS girme zorunluluğu vs.var mı?bilgilendirirseniz sevinirim teşk..
mrb ben anadolu imam hatip lisesi mezunyum ygs sınawından 246 puan aldım 4 yıllık turk dılı we edebıyatı bolumunu tercıh etme şansım war mı? en kısa zmanda soruma yanıt werırsenız mutlu olurum sımdıden teskkurler...
merhaba ben ticaret lisesi büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum açıkögretimle devamını istiyorumbu bölümün ygs-4 161 puan aldım açıkögretim tutarmı?
selam ,benim sorum acil umarım zamanı geçmeden cevaplayan olur.bu konuda galiba adminin yardımına ihtiyacım var.ben ygs ile 4 yıllık açıköğretime girip 2 yıl sonra iki yıllı okul okumuş gibi diploma alabiliyormuyum.yani okul 4 yıl ama ben belkide iki yıl sonra okulu bırakabilirim.bu drumda iki yıllık diploma alabiliyormuyum.teşekkürler.