bir yıl boyunca bir erkek peşimde dolaştı en sonunda beni bulup teklif açtı çıktık yaklaşık 3 aylık bir birlikteliğim oldu benimle ciddi düşündüğünü söylüyordu bir kaç defa sorunlar yaşadık basit sorunlar ve ben ayrılalım dedim sinirle söyledim ama ayrılmadı geçen gün benden ayrılmak istediğini söyledi ben ona ayrılalım dediği içinmiş sebep fakat ben inanmıyorum beni sevdiğini söylüyor ama ayrıldı ve ben onu döndürebilmek için herşeyi yaptım dönmüyor kendimi öldürmek istiyorum çok seviyorum onsuz yapamıyorum her tararta onu görür gibi oluyorum içim acıyor çok çaresizim onu döndürebilmek için ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(
Merhaba, Basit sorunlar yüzünden ayrılalım demişsin :) Aklın sıra buna onu söyleyerek yada gerçekleştirerek ceza verecektin değil mi . Bu vesileyle sana daha çok bağlanacaktı ama arkadaşın bunu yutmamış İyi ki de yutmamış ve sana oh olmuş desem sana yazık olacak demesem, belkide tüm samimiyetiyle sana bağlı olan arkadaşına haksızlık olacak. Yüreğinin dayanamayacağı bir şeye kalkışmışsın. Sinirlerine hakim olman gerekiyordu. Çünkü en çok taviz vermen ve tolerans göstermen gereken kişiye bunun aksi bir tutum içinde davranmışsın ve belkide aranızdaki tılsımı kaçıran şeye sebep olmuş. Senden neden ayrılmak istediğini ikinizden başka kimse bilemez. Yaşanılanları siz biliyorsunuz. Eğer gerçekten seviyorsa zaten ayrılmazsınız buda çok rastlanılan bir şey fakat tavsiyem şu olur; Kendine çekmek adına ve sinirlerine teslim olarak kaldıramayacağın şeyler yapma. Sevgi ve bağlılığın hassasiyetini anlamaya çalış. Sinirlenebilirsin ama ilişkiyi kesip atamazsın -ki atamamışsın. Bu sebeple sinirlen ama bu kadar sinirlenme. Kendinin öldürmeyi aklından çıkar bir kere. Aklındaki şeyleri etrafındakilerle yada burada paylaşarak daha mantıklı şeyler düşünebilirsin. Mutlu günler diliyorum...