ne yapmalıyım - ayrıldık

Z&E
Ziyaretçi
31.08.2010 16:16 # 0

slm dolu dolu tam 5 yıllık bi ilişkim vardı ve acı veren bir durum oldu ayrıldık neydı sebep diye sorarsanız sadece ve sadece son amanlarda bana uzak durmaya başladı ilgisiz kalmaya basladı bazı şeyleri zorla yapıormus hissi uyandırdı bana karşı yanı 3 gun önceye kadar çok guzel şeyler konusabiliyorken  birgun sonra böle durumda olmaya bi anlama veremedim.yana kısa zman öncesine kadar evliliğe giden hayallerımız vardı fakat içten içe de bi tedirginliğini de saklayamıordu veya davranıslarıyla ben anlayabliyordun bu durumu artık son zamanlarda bana vakit ayırmamamya basladı dısarı çıkmak istedmediğini baskalarına annesıne yuklemeye basladı  salamdığını dile getirmeye basladı ni tekim oturup konuşamammaktan görusemememkten anlatamammaktan bu duruma geldik.ve en sonun da yapamıoruz kavga ediyoruz tartısıyoruz bu yuzden ben ayrılmak istiyorum dedii daha önce de bi kaç kez böle durumlar yasamıstık ama ayrılık soz konusu olmuyordu.böle gitmesi benı yıktı çunku gerçekten sülalemlle dahı tanısıyorlar ben de aynı onun sulalesı ile konusuyoruz ne yapabilirim son zamanlarda hecanının kalmadını görebiliiyordum öyle gecen muthiş zamanlarımız var ki yaptıklarımı  yazsam inanın okuyan bayanlar aşık olur diye abartablirim o kadar guzel suprizler anlar geçirdik ki suan bunu yap desenız fikir olarak yaptım diyebiliceem den eminim.o  kadar guzel giden ilişkimiz varken kucuk saeylerden tarısmaya başladık sonunda da bu oldu ne yapablilrim geri dondurmek için

Master
Administrator
31.08.2010 23:34 # 1

Aranızdaki sevgi gerçekse, zaten geri döner, eğer heyecanını kaybetmişse ve artık sevmiyorsa geri döndürmeye çalışmanın anlamıda yok diye düşünüyorum. Zorla güzellik olmaz. Fazla üzerine düşme derim. Bu senden götürür...

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.