Nolurrr Bana yardım edinnn....

sezenn
Üye
13.12.2010 02:50 # 0

merhaba ben 22 yasında bir kızım.2.5 yıldan beri bir ilişkim var.Erkek arkadasım da 23 yasında.Birbirimizi cok ama cok seviyoruz buna cok eminim.Ama cok sorunumuz var ve ben gercekten kendimi öldürücem yakında.Eger böyle devam ederse.Çok kötüüym her günüm ağlamakla geçiyor.Sabah kalkıyorum aglıyorum gece yatarken aglıyorum hep bir sinir stres sıkıntıı mide agrısı bas agrısı gözyası.İsze sebeblerini şöyle anlatayım,onu cok kıskanıyorum ve cok sevidigim için en ufak yaptıgı yanlış beni cok üzüyo.cok kıskanıyorum onu erkek arkadaslarınla gezmesini istmeiyorum sadece ben olmak istiyorum hayatında.Fakat sadece sorun bende değil o beni inanılmaz üzüyor.Nerden baslasam size bilmiyorum.Ailesi onun için cko önemli ve varsa yoksa ailesi mesela ailesinden biri hasta olsun deli oluo ama ben cok kötü hasta bile olsam benden ayrılıabilio bile yeteri kadar ilglenmiyor.ben ona ilk cıkmaya basladıgımız zmaanlar cok yanlış yaptım o da bunları cektiriyo bana o da benm için her gün agladı ve şimdi aynısını bana o yapıyor ama ben cok fazla dayandım artık yemin ederim tükendim bittim ben.Bana hep ters konusyor bir ters kelimesi bile beni aglatabiliyor.Hemde bagıra bagıra aglıyorum.bana deger versin önemsesin istiyorum.Ama 2 gün iyi 1 gün 3.günü kesin birsey cıkıyor bana diyor sen kızsın sus az ben isteidğimi yaparım ama snaa yanlş yapmadan sen susmasını bil ben ne yapıcamı ii bilirim.ya bir sürü sey ama ben cok üzlüyorum ve onu hiç kaybetmek istmeiyorum eger onla ayrılırsak ben yemn ederm biterim.ya ona birden sevgim bitsin ya da bu ilişki düzelsin bana yardım edin onun bana dönmesini nasıl saglayabilirim bana deger vermesini.nolur nolurr yardım edinn

yildirim
Üye
15.12.2010 21:35 # 1

sana senden başka kimse yardım edemez..bence üzerine çok gittigin için onu sıkıyor bunaltıyorsun..biraz serbest bırak..