Merhaba benim yardıma ihtiyacım hem de çok :(
Bir süre önce âşık oldum ama karşılığı yok daha doğrusu size şöyle anlatayım iki aydır tanışıyoruz belki de daha fazla benden o zamandan itibaren hoşlandığını söyledi bir arkadaşımla beraberdi. Ben ise onun samimiyetine inandım konuşmaya devam ettik çok yakındık tıpkı bir sevgili gibi 2 hafta böyle devam ettik her şeyime karışıyor kıskanıyor dışarı çıkmama dahi izin vermiyordu oysa sevgilim değildi. Aşkım, kuşum, bir tanem gibi laflar ediyordu bunlar ne anlama geliyor biz neyiz dediğimde ise yakında böyle olacağız diyordu zaman tanı bana diyordu. Peki dedim istediğin zaman senin olsun dedim.
Buluşuyorduk sarılıyordu bu bir deneme süresi miydi anlayamıyorum. O kadar yakın ki sanki evlenecekmiş gibi :( masajlar çekiyordu seninle ciddiyim hiç bu kadar ciddi olmadım gibisinden konuşuyordu. Her kız gibi bende inandım samimiyetine konuşmalarına kaptırdım kendimi. Bir gün okula geldi seni görmek istedim dedi. Yemek yedik ve sarıldı gel gitmeden son kez sarılayım dedi. Öyle sıkı sarıldı ki sanki daha görüşmeyecekmişiz gibi öyle içten sarıldı ki sanki bir daha bırakmayacakmış gibi. Sonra gitti arkasına bakmadan gitti. Akşam konuşurken teklif etti ve ben cevabı ertesi gün vereceğim dedim. Düşündüm kararımı verdim beni mutlu ediyor ve onu seviyorum neden olmasın dedim. Kabul dedim aradan 3 saat geçti ve bir mesaj;
“Biz çıkmayalım en iyisi bu senden uzaklaşırım diye korkuyorum” bu mesaj ile nerden geldiğimi bilemedim ve ağzıma gelen ne varsa söyledim banimle gönül mü eğlendirdi neden bunu yaptı. Verdiği tek cevap ise seni üzmemek için çıkmayalım dedi uzaklaşırım çok üzülürsün dedi. Ben ise hayal kırıklığı yaşadım. Çok üzüldüm böyle olması beni daha çok üzdü. Mesaj atmadım, ertesi gün bir mesaj daha dün akşam ne yaptın aklım hep sendeydi neredeydin nasıldın nasıl oldun hep döşündüm dedi. Sonra ben niye hala umurundayım ki niye hala mesaj atıyorsun bitti işte dedim.
Ben çıkmayalım demekle bir daha muhatap olmayalım demedim ki dedi. Bende artık seninle konuşmak istemiyorum dedim.
O günden sonra hiç konuşmadık ve olay bir hafta önce oldu. Ben ne yapmalıyım onun pişman olmasını çok istiyorum.
Dön demek gelmiyor içimden yalvaran taraf ben olmak istemiyorum. Hem üzülen hem de acınan taraf olmak istemiyorum.
Sadece onun pişman olmasını deli gibi pişman olmasını istiyorum...
Bana yardım edin ben düşünmekten kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin bana ...
Eğer seni gerçekten sevmiyor vakit geçirme amacıyla bir şeyler yaşamışsa ve çekip gitmişse şuanki psikolojinle ona asla ders veremezsin. Çünkü büyük bir ihtimalle farklı hayaller peşindedir. Yazdıklarından anlaşıldığı üzere gayet etkilenmişsin ve etkilemek istiyorsun ama aşkın çok karmaşık bir şey olduğunu asla aklından çıkarma. Yapmayacağın şeyleri yaptırabilir, delirtircesine kafana soruları kilitleyebilir ve hayatını resmen alt üst edebilir. Onu pişman edebilmen için ilk olarak onunda seni seviyor olması, sana dönmesi ve döndüğünde de tekmeyi suratına sokman gerekiyor. Attığın tekmenin şiddeti onun içinde beslediği sevgisi derecesinde etkili olur. Eğer çok seviyorsa ve süründürmeyi kafaya koyduysan çok feci halde tutarlı olman ve açıklamalarının hiç birini yutmadan verdiğin kararda ısrarlı olman asla taviz vermemen gerekiyor. Eğer sevgisi gönül eğlendirmekten ibaretse, ne yaparsan yap onu asla etkilemez. Olan sadece ve sadece sana olur. Mutlu günler....
Ben onu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum ya! Benimle uğraşıyor sahte bir face açmış sanırım oradan beni eklemiş ben kendisini face ’imden silmiştim şimdi ise beni çıktığı kız eklemiş tabi gerçekten varsa.
Kız beni tanımıyorsa ki ve o kadar kişinin arasından benim olduğumu nasıl bulacak ben bunun içinde Mehmet olduğunu düşünüyorum. Bir süre önce Mehmet’in en yakın arkadaşı ile ilişkisi var falan yazıyor ve şimdi de Mehmet ile ilişkisi var yazıyor madem beni kandıracak önceki bağlantıları silsin.
O olduğundan tam emin değilim ama bir de şu var ben arkadaşına böle böle diye anlattım madem beni işletecek önceki ilişkisi bari kaldırsa ya oradan yemedim bu sefer dedim ve şimdi baktım kızın profiline o eski ilişki kalkmış mutlaka bir şey var bunda ya. Madem beni sevmiyor neden benimle uğraşıyor neden hala canımı yakmak istiyor.
:'((((