Slm,ben siteye yeni üye oldum..Erkek arkadaşımla ayrılalı bir kaç gün oldu,iki gün mesaj atıp tartışmıştık ama artık atmıyorum.İlişkimiz daha yeniydi iki haftayken ayrıldık,final haftası başlamıştık.Sınavlardan sonra ailesinin yanına dönmüştü.Döneceği akşam sınavdan çıkıp yanına gitmiştim.O kadar yorgun olmama rağmen fedakarlık yapıp yanına gittim.Ailemle yaşayan bi üniversite öğrencisiyim ve o akşam yarım saat oturup eve erken gitsem iyi olucak diyerek beni yolculmasını istedim,bozuldu biraz,yürürken koluna bile girmeme izin vermedi.Eve gittikten sonra bozuldun ama yapabilceğim bişey yok diye mesaj attım,hayır canım bozulmadım dedi ama ben yine de huzursuz oldum..Ertesi gün varıp varmadığını merak ettiğim için mesaj attım,cevap gelmedi,bütün gün bekledim,ayrılmak mı istiyosun dedim yine cevap yoktu,ertesi gün arkadaşı beni faceden silmişti,daha çok panikledim aradım onu,ama cevap vermedi,sinirlendim,bi kaç mesaj attım,teli suratıma kapattı.Sesli mesaj attım ama ağlayarak..1, 2 saat sonra mesaj attı,telini garajda unuttuğunu,niye ağlayıp üzülüosun ayrılmadık canım dedi..Ben de günahını aldığımı,endişelendiğimi söyledim..O gece iyi geceler cnm dedi ve ertesi gün ben ona günaydın diye mesaj attığımda cevap vermedi,akşam sana kızgınım gelince görüşürüz,niye öyle mesajlar attın dedi..Bir kaç gün geçti,hiç konuşmadık,hala kızgınmısın dedi,cevap vermedi,sadece gelince görüşürüz dedi..Bunun bi bahane olduğunu düşünmeye başladım,iki gün sonra bitirmek mi istiyosun dedim,önce cevap gelmedi,sonradan evet dedi..Tartıştık mesajlaşırken,gerçekten çok kırılmıştım çünkü dalga geçer gibi konuştu benle,gelince konuşuruz dedi,hayır görüşmek istemiyorum senle,sadece sebebini söyle dedim,off by dedi..Bilmiorum belki de çok hızlı başladık,çok hızlı yaşadık herşeyi ama hiçbir sebep yokken,başka bi kız da olmadığını söyledi,sebep ne bilemiyorum ama onun dönmesini de istiyorum.Bu konuda sizin görüş ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.Dönme ihtimali olabilir mi?=(
Merhaba cekonil, üzücü şeyler yaşamışsın. Bu karmaşa içinde dönme ihtimalini düşünmen içindeki sevgi yoğunluğunu gösteriyor ve bu kadar şeyi sana yapan birisinin çok geçerli sebeplerinin olması gerektiği gerçeğini sana unutturuyor. Anlattığın kadarıyla yaşadığın şeyler inanman güç ama gerçekten bahane. Okuduğum kadarıyla telefonun bir yerde unutulması, sana kızılmış olması vs. değil düpe düz senin sevginin kötüye kullanılması. Öyle tahmin ediyorum ki bu şahıs senin sevginden emin. Bu yaşadıkların bir kartopu gibi büyüyecek ve eksilmeden seni, sevgini ve hayatını yıpratacak. Müsade etme... İnsan ulasamadigi herseyin "delisi", ulastığı herseyin "nankörüdür".