Platonik Ask

Mumin60
Üye
11.07.2011 01:15 # 0

Degerli arkadaslar Ben 50 yasini asmis bir beyim. orta okul ve lise yillarinda sevdigim kizi aradan 40-45 sene gecmesine ragman hic unutamadim ve devamlida ruyalarima giriyor. Askim tama platonik degildi, kendisnin haberi vardi, bazan umitler verir bazan vermezdi, sonunda beni istemedi,daha sonrada ben yurtdisna ciktigimdan dolayi kendisni bir daha goremedim. Bir evlilik yaptim ama aklim halen ondaydi dolayasiyla mutlu olamadim ayrildim. Su an yalniz yasiyorum.cok buyk bir teseduf eseri kendisiyle 1 yil once fece de karsilactik evlenmis ikide cocugu var kendisi baba anne. Hemen tanidim kontaga gectim o beni unutmus ama sonradan biraz konusnca hatirladi, biraz sohbet ettik mesaj yoluyla, ne kadar mutlu oldugumu bilemezsiniz.yanlis anlamayin sohbetimiz cok seviyeli ve saygi cercevesi icerisnde. kendisi bir ozel okulda edebiyat ogretmedi,bende uzman oldugu konuyla ilgili okulunun adresine kendisine bir hediye gonderdim. hediyeyi almis kendisi ve esi hediyeyi cok begenmisler ben daha cok mutlu oldum. Anliyacaginiz o mutlu oldukca ben daha da mutlu oluyorum.bana bir tesekkur ederim demesi yasamadigim mutluluk kaynagi oluyor ve o yaziyi defalarca okuyorum, cunku o yazi onun elinden cikti, arasira veya ozel gunlerde mesajlasiyoruz ama beni yanlis anlar diye korkuyorum benim onceleri ona alan askim sevgim ruhani bir sevgiye donustu, saygiya donustu, o benim icin su anda insan ustu bior varlik. Biliyorum abartiyorum ama demek istedigim ben ona zaten ulasamam hem evli hem ben onu ilahlastirdim olmazya diyelimki birsey oldu benimle birlikte olmak istedi, asla kabul etmem cunku o benim icin kutsal.Ama proplemim su ben onunla arkadas olmak onunla daha fazla yazismak istiyorum olmeden once dunya gozuyle kendisni gormek dunya kulagi ile sesini duymak istiyorum ama bunu ona asla acikliyamam. cunku korkarim cok az da olsa arada selamlasmamiz var onuda keser yani 45 sene once yaptigini yapar.kendisni fecede arkadas olark devat ettim davetime yanit vermedi. Ne olur bana yardim edin benim ne yapabilecegimi bana yazin. Simdiden cok tesekkur eder saygilarimi sunarim. Eger aranizda guzel yazi yazabilen bir arkadas varsa benim adima bir yazi yazarsa cok sevinirim. kopyalar ona gonderirim. Ben yazamiyorum Hem heyecanlaniyorum hem onu tamamen kayip ederim diye korkiyorum. Onu kayip etmiyecek sekilde ona birseyler yazmam lazim. Tekrar cok tesekkurler.

burcux
Üye
13.07.2011 08:28 # 1

Bence bu iş size zaman kaybından başka bir şey getirmez. Benim inanışıma göre yaratılmış hiç bir mahluk ilahlaştırılamaz. Bu ancak ve ancak şeytanın oyunudur. Böyle zannettirir.   Çok sevebilirsiniz, gönül bağınız olabilir ama asla hayat oyununu size bir celsede kaybettirecek bu tür cümleler kurmayın. Gerçek ilahı arama yönünde bir iki adım atarsanız gözünüz ve gönlünüz açılır. Hayat daha gerçekçi ve güzel olur...   Bu anlamda atacağınız her adım yanlışa götürür diye düşünüyorum. O kadın hayatını kurmuş. Artık geç kalınmış bir durum var ortada. Diyelim ki her şey istediğiniz gibi oldu ve görüşmeye başladınız. Tekrar yakınlaşma olursa evli olduğu insanı ve çocuklarını düşünün.   İnsanın gönlüne kalbine söz geçer mi? Böyle bir durumun önünde kimse duramaz. Bence geri durun derim. Kalbinize gömün.   Tek diyeceğim şu olur; Gerçek ilahı bulmak için bu size güzel bir fırsat. Selamlar...

Mumin60
Üye
13.07.2011 10:26 # 2

Verdiginiz bilgi icin Cok tesekkurler ederim. Fakat ben kendimi pek analatamadigimi dunuyorum, ben asla yakinlasmak istemiyorum, onun mutlulkuguna duaciyim zaten yakinlasma sansimda yok aramizda uzn mesafeler var, ben yalniz ve yalnizca onunla seviyeli bir arkadas olmak istiyorum. bu benim icn yeterli fazlasini zaten asla kabul etmem. Benim durumumun piskolojik bir rahatsizlik oldugunuda biliyorum, unutmakta istiyorum ama haftada 2-3 kez ruyama girdigi icin buda imkansiz oluyor. Saygilar.