Azıcık aşım, ağrısız başım'ın verdiği rahatlıkla azıcık aş ve ağrısız başla yetinmemenin cezasının ödendiği bunalım dönemidir.
Tavsiye etmiyorum
bazen dünyaya bağlanmaktır bazen dünyadan kopmaktır benceee:)
S.a arkadaslar ben size durumumu anlatim, kac kisi dusuncelerini yazarsa okadar beni sevindirirsiniz.. ben 22 yasindayim .. ben birini sevdimmi o beni sevmiyor, sevmedigim beni begeniyor ve ben onu begenemiyorum... hehe simdi gercekten cok sabirsiz hemen olsun diye bir huyum var. simdi yakin bir zamanda sunni olan musluman ama baska bir ulkeden olan bir arkadasa asik oldum. dindar temiz ama benden 2 yas kucuk biriydi. benden kucuk oldugu icin ve baska ulkeden oldugu icin, ailem kabul etmez diye ben simarik, cok konusan gulen bir kiz sergiledim. kiziyordum bana bir ilgi göstermedigi icin. sonra pisman oldum, aslinda namazini kilan orucunu tutan, insanlari kirmaktan korkanimdir! cocuk dindar diye ona yazdim, icindekileri döktum ama bana hic cevap vermedi. kendisi okul degistirdi bir kisa sure önce, pek karsilasmiyoruz. sonra bugun yine yazdim cevap ver dedim. diycek bir sey yok allah seni korusun yar ve yardimci olsun gibi laflar sarf etti. isyan etmiyorum! eskiden olsa yapardim kesin, allahtan baska hic bir ilah yoktur, dogru ve hayirli olan neyse o olur. ama diyorumda 2-3 uc ayda tanidigim birine duygularimi yazmak hastalikmi? sacmami? terbiyeli bir sekilde, durust ve duzgun bir sekilde yazdim. ben takintilimiyim? hahah bu dunyada bir benmi sansisizim? benim tanistigim sonra ayrildigim herkez benden sonra birer birer evleniyor :D komplexe giriyorum... ne bu ya?? bende ne sorun varrrrr :S benimki hastalikmi, platonikmi?? askmi??