Merhaba arkadaşlar. Son sürümünü 4.4.5'i kuruluma başla dediğim zaman; ' Installation is in progress - please wait ' kısmında takılıp kalıyor. Bütün eklentileri deaktif edip tekrar denemedim yine yüklemeye devam etmedi. Daha önce kurulum yapıp denedikten sonra tamamen kaldırmıstım. Şimdi ise yükleyemiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler
Eklentileri devre dışı bırakıp denediyseniz geriye javascript çakışması kalıyor. Farklı bir tarayıcı ile tekrar deneyin.
Olmazsa bu sayfadaki yönergeleri takip edin (ing). Tıklayın; http://www.simple-press.com/documentation-landing-page/
Çok az sayıda insanın karşılaştığı bu sorunun kesin bir çözümü resmi sitede de yok. Bir kez güncelleme işleminde böyle bir sorun olmuştu ve sürüm numarasını mysql üzerinden düşürüp denemeler yaparak ve scriptleri devre dışı bırakarak çözüm bulmuştum. Ama akabinde bir türlü toparlanmadı sistem. Şu anda sitenin alt yapısını komple kendi scriptimize geçirmeyi planlıyoruz. WP fazla hit'e dayanmıyor ve simple:press forum ise tam bir kod çöplüğü. Ben şahsen kullanılmasını önermiyorum... Kolay gelsin...
Cevap içi teşekkürler. Bende şöyle bir yöntem denedim. Öncelikle eski sürümlerden 4.2.2 yi yükledim kurulum gerçekleşti. Üzerine 4,4,5 Upgrade olarak attım tekrar kuruluma geçtim ama aynı yerde takıldı. 2. olarak 4.2.2 kurdum ve üzerine 4.4.5 varmış gibi ayarlarını düzenleyerek dosyaları güncelledim anca öyle oldu ama dediğim gibi sonucta bu da güvenilir ve sağlam olmadı. Yarın sorunlar yaşanacağından eminim. SPF 5'in çıkacağını ve o tamaman profesyonel olacağını cuzi bir bağış karşılığı kullanılacağı söyleniyor. SPF5'i bekleyelim mi yoksa başka bir öneriniz var mı ?
Sitenizin durumuyla ilgili 2 önerim olur. Eğer yüksek oranda trafiğiniz olacakca wp'den dolayısıyla spf'den uzak durun. Kendi scriptinizi yazın yada yazdırın. WP yüksek trafikte pek toleranslı bir sistem değil. Eğer hitiniz belli seviyelerin üstüne çıkamayacak kadar kısıtlı bir kesime hitap ediyorsa özgürsünüz. Ama her halükarda ben spf'ye güvenmiyorum.