şüpheli bir istek reddedildi – A Suspect Request has been Rejected

Ziyaretçi
Ziyaretçi
18.01.2010 13:35 # 0

forumu kurdum ve gayette hoş yapılmış çok beğendim fakat şuanda wordpress'ten konu eklemeye çalıştırğımda aşağıdaki hatayı alıyorum A Suspect Request has been Rejected – şüpheli bir istek reddedildi çözümü nedir acaba nerde hata yapuıyorum

Master
Administrator
18.01.2010 13:36 # 1

Arkadaşım aşağıdaki düzeltmeyi yaparak sorunu çözebilirsin. simple-forum/sf-header-forum.php  285. satırındaki kodu bulup

# Add Search Vars     if(isset($_GET['search']))     {         if($_GET['search'] != '') $sfvars['searchpage'] = sf_syscheckint($_GET['search']);     } else {         $sfvars['searchpage'] = 0;     }     if(isset($_GET['value']) ? $sfvars['searchvalue'] = attribute_escape($_GET['value']) : $sfvars['searchvalue'] = '');     if(isset($_GET['type']) ? $sfvars['searchtype'] = sf_syscheckint($_GET['type']) : $sfvars['searchtype'] = 0);     if(isset($_GET['include']) ? $sfvars['searchinclude'] = sf_syscheckint($_GET['include']) : $sfvars['searchinclude'] = 0);     $sfvars['searchresults']=0;    

aşağıdaki kod ile değiştirin ve kaydedip sunucuya gönderin.

# Add Search Vars     if(isset($_GET['search']))     {         if($_GET['search'] != '') $sfvars['searchpage'] = sf_syscheckint($_GET['search']);         if(isset($_GET['value']) ? $sfvars['searchvalue'] = attribute_escape($_GET['value']) : $sfvars['searchvalue'] = '');         if(isset($_GET['type']) ? $sfvars['searchtype'] = sf_syscheckint($_GET['type']) : $sfvars['searchtype'] = 0);         if(isset($_GET['include']) ? $sfvars['searchinclude'] = sf_syscheckint($_GET['include']) : $sfvars['searchinclude'] = 0);     } else {         $sfvars['searchpage'] = 0;     }     $sfvars['searchresults']=0;

Sorunu çözmüş olacaksınız.

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.