Resim Yüklenemedi.
Yukarıdaki giflere tıklanıldığı zaman mesaj panelinin içine o işlemle ilgili nasıl bir link verebilirim yada yol verebilirimi yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Zor bir işe girişmişsiniz. Eğer bbcode tarzında sadece kod bloğu eklemek isterseniz bu kolay, biraz javascript bilgisiyle bunu yapabilirsiniz ama eğer önizlemesi olan ve kaynak kodu olan şekilde bir gelişmiş editör istiyorsanız bu gerçekten zor.
Öncelikle hangisini yapmak istiyorsunuz buna karar verin. Eğer gelişmiş bir editör istiyorsanız buraya tıklayın ve bu örneği inceleyin, basit ve sade bir editör yapmak istiyorsanız buraya tıklayın.
Bir kaç farklı örnek;
Kolay gelsin...
buradaki gibi basit ve sade bir şekilde nasıl kurabilirim
Önce buraya tıklayın ve indirin. Gösterdiğiniz örnekteki gibi basit kullanım kodları da alttadır. İnclude işlemlerinden sonra bu kodu sayfanıza yerleştirdiğinizde oradaki gibi gözükecektir. ("buraya scriptin dizinini yazın yerine" nereye kaydettiyseniz o dizini yazın.)
<script type="text/javascript" src="<buraya scriptin dizinini yazın>/tiny_mce/tiny_mce.js"></script> <script type="text/javascript"> tinyMCE.init({ theme : "advanced", mode : "none", plugins : "bbcode", theme_advanced_buttons1 : "bold,italic,underline,undo,redo,link,unlink,image,forecolor,styleselect,removeformat,cleanup,code", theme_advanced_buttons2 : "", theme_advanced_buttons3 : "", theme_advanced_toolbar_location : "bottom", theme_advanced_toolbar_align : "center", theme_advanced_styles : "Code=codeStyle;Quote=quoteStyle", content_css : "css/bbcode.css", entity_encoding : "raw", add_unload_trigger : false, remove_linebreaks : false, inline_styles : false, convert_fonts_to_spans : false }); </script> <form method="post" action="somepage"> <textarea name="content" style="width:100%"> </textarea> <a href="#" onclick="tinyMCE.execCommand('mceToggleEditor',false,'content');">[Toggle WYSIWYG]</a> </form>
Resim Yüklenemedi.
bu şekilde hata veriyor linkten tinymce_3.5.8_jquery indiryorum images dosyasının içine atıyorum linkide şöyle veriyorum http://src="images/tiny_mce/tiny_mce.js" diye olmadı
Alttaki şekilde olması gerekiyor;
<script type="text/javascript" src="images/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
Olmaması garip, buraya tıklayın ve kurulum yönergelerine göz atın.