Arkadaşlar 2010-2011 yılında aöf edebiyat bölümü eğitim-öğretime açılacakmı?
Merhabalar.. 2010-2011'de edebiyat bölümü açılması kesin mi? Bir de sadece YGS puanıyla AÖF edebiyat bölümüne girebilir miyim? (puanım 200'ün üstünde) Girmek için ne yapmam lazım bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum?..
Selim bilmez yazmış:
Merhabalar.. 2010-2011'de edebiyat bölümü açılması kesin mi? Bir de sadece YGS puanıyla AÖF edebiyat bölümüne girebilir miyim? (puanım 200'ün üstünde) Girmek için ne yapmam lazım bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum?..
örgün eğitim kurumunda okuyorum ama aöf ten edebiyat öğretmenliği okumak istiyorum puanım 443 .ygs puanıyla kayıt yaptırabillirmiyim? yoksa lys'ye girmek zorunda mıyım?
Geçen sene 145puanla edebiyat bölümü açık öğretim sınırsız öğrenci aldı neden bu konu bu sene bu kadar abrtıldı anlam veremedim bence bu sneede aynı lys formunda yazıyor arkadaşlar bu senede aynı puanla öğrenci alınacak ve de sınırsız olucak...
açıköğretim edebiyat bölümüne bu yıl 10000 kişilik kontenjan verilmiş..arkadaşlar gönül ister ki herkes okusun ama biraz da gerçekçi olalım herkesi almaları öğrencileri maddi bakımdan sömürmekten başka bir işe yaramaz zira çok kolay bir bölüm değil osmanlıca ney ya gibi yorumlar okudum,bir baraj puanı bile olmalı belkide boşyere kimse vakit kaybetmesin hayal kırıklığına uğramasın kimse...herkese başarılar!