evet bende türk dili edebiya bölümü okuyorum kimsenin gözünü korkutmak niyetinde degilim ama osmanlıca gerçekten agır bir ders
arkadaslar kayıtlar 22 eylulde baslıyor galiba.nasıl kayıt yapcagımı bılmıyorum.yardımcı olurmusunuz?
arkadaslar kayıtlar 22 eylulde baslıyor galiba.nasıl kayıt yapcagımı bılmıyorum.yardımcı olurmusunuz?
iyi aksamlar arkadaslar ben bu seneaöf türk dili ve edebiyatı yazdım 300 puan aldım 4 terch yptm son terchmdi glir die dsnüodm hep ama glmedi puanları mı arttırdılar bilgisi olan yazarsa sevinirim...
arkadaşlar bölüm kolay gibi görünüyor ama ezberlenecek çok şey var
5zl 345 tek tercih yaptım aöf edebiyat yerleştim nerden yazdıy5am aq ek kontenjanda tercih yapabilirim 5anıyordum meğer kontenjanlıymış mecbur dvm etcem 10 5enede bitmez bu okul :D
sakın edebiyat bölümüne gitmeyi düşünme çünkü çokçokçokçokçok zor
haytta zor olmayan ne var ki ?bn 2009 -10 mezunuyum ve bnm esas bölümm bi tek ANKARA GAZİ de vardı KUAFÖRDM kapandığı için mecburi alan dışı tercih yapcam bu bölümede ilgim çok o yüzden ya başaracaksn yada başaracak başka yolu yok.... hem bnm düşünceme gre bu bölüme 3 ,5 yıl kadar bi süreyle herkes yüklenecek nedeni de artık devlet artık eğitim sektörü sağlık sektöründe inanılmaz derecede çalışan bi toplum yapısı artca için mecbur çocuklarımız okullarda olcak onlarda okuyacak....bu arada herkesin yazdığını okudum herkese hak veeriyorum ama daha net keskin bilgiler lazm alıntı yada duyumlarla ilerlemeyelim....