hmm hadi hayırlısı o zaman inş. kazanırsın seneye
yardımcı olabildiysek ne mutlu Türküm diyene

sayın AÖF REKTÖRÜNDEN rica ediyorum akademik danışmanlıktan ricam artık kim bu bölümlerden sorumluysa pek bilgim yok ama sizden ricam yalnız isteigim okudugumuz ilin üniversitesinde hafta sonu bize türk dilli ve edebiyatı için yüz yüze egtim verilsin egerki bu önerimi dikate alıp ta okusalar ve kabul etseler bu bölümler için ders vermeyi şimdiden sonsuz teşekürlerrrrrrrrrrrr<
merhaba ben aöf türk dili ve edebiyatı kayıtlarının nasıl olacağını öğrenmek istiyorum kendi yaşadığım ilde kayıt yaptırabili miyim?ve tarihleri hakkında bi bilginiz var mı?
seda yazmış:
merhaba ben aöf türk dili ve edebiyatı kayıtlarının nasıl olacağını öğrenmek istiyorum kendi yaşadığım ilde kayıt yaptırabili miyim?ve tarihleri hakkında bi bilginiz var mı?
Kaydınızı nasıl yapacağınız konusunda şuanda bilgi vermek yanlış olur çünkü kayıtların başlamasına henüz 1 ay var. Şuan için yeni eğitim yılı kayıt şartları falan yayınlanmadı. O sebeple beklemek zorundasınız. 
Kaydınızı bulunduğunuz ilden yada internet üzerinden yapabilirsiniz…
Kayıt tarihleri;
Planlanan İnternet Başvuru Tarihi
23 Eylül 2009 - 20 Ekim 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi
17 Ekim 2009 – 20 Ekim 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi
23 Eylül 2009 - 16 Ekim 2009
ya bn eskısehıre gdıp ders gormek ıstıyorum bu ne zaman duyrululacak bıze hangı ayda solermısınz edbıtat bolumu ıcın
acil cvp beklıorum yardımcı olun lutfenn
ya bn eskısehıre gdıp ders gormek ıstıyorum bu ne zaman duyrululacak bıze hangı ayda solermısınz edbıtat bolumu ıcın
acil cvp beklıorum yardımcı olun lutfenn