meraba ben hazal ben derdim biraz büyük biz erkek ark.la aynı spor salonunda çalışıyoruz ve ben buraya geldiğimden 2hafta sonra ıkmaya başladık 1ay sonnda ayrıldık ben istedim hergün bitsin diyodum ama sinirlendiğim için sonra ona ertesi gün geri barışalım dedim oda sen emin değilsin böylesi en iyisi istemiyorum dedi ayrıldık ve aynı iş yerinde çalışıyoruz hergün birbirimizi görüyoruz. napıcaz bilemiyorum ben 20 yaşındayım o 26 bayada kıskanç bi insan ben napıcam onu nasıl geri döndürebilrim
Merhabalar,
Başlığında pişman etmek demişsin. Eğer geri döndürüp sevgi paylaşmaksa kastın sorun yok fakat ona ders verip öç almak gibi bir amacın varsa bu çok büyük hata olur -ki bitsin bitsin diyip sorunun temelini atan sen olmuşsun.
Gönül işlerinde samimi olmamak gerek bu ilişkinde gerek başka ilişkilerinde sana ödeyemeceğin faturalar çıkarabilir. Bunlar tecrübeyle sabittir. Ettiğini çekmeden göçemezsin bu dünyadan.
Eğer içinden geçenlerin gerçek olduğuna inanıyorsan emin adımlarla ve samimiyetle içindekileri yansıt, geri gelecektir. Amacın kendini bir şeylere zorlamak, boşluk doldurmak yada kendini tatmin etmek ise uzak durmayı tercih et, yanma (son söylediğimi sürekli bitsin bitsin dediğin için ve pişman etmek tabirlerin sebebiyle söyledim.)
mrb ya bende bi derdimi anlatmak istiyorum :-) benim çalıştığım yere 2 aydır biri gidip geliodu ilk görüşte ondan çok hoşlandım beğendim ahaa aradığım insan bu dedim kendimce ama o kişininde benden hoşlandığı belliydi :-) neyse sonra bi gün geldi benden numaramı istedi bende verdim konuşmaya felen başladık işte ama nedense ilgisizdi yaaa o öyle olunca bende pek ilgilenmiodum ama içimde gerçekten sevgi vardı ilk defa birisini bu kadar çabuk sevmeye başlamıştım neyse 2 3 hafta konuştuk bu bana senle ciddi düşünüyorum seni seviyorum dedi gerçekten bende ciddi düşündüm için ona inanmıştım
ve ilk buluşmamız çok güzeldi çok iyi anlaşmıştık ..... ama ertesi günü işe geldiğimde facebooku açtım ve onun bi kızla arkadaş olduğunu gördüm ama kız öyle böyle değil kıskandım ya hemde çok ve aynen şunları yazdım `ARKADAŞ OLDUĞUN KIZA BAK YA BEN SANA BÖYLE DAHA İYİ GÜVENİRİM; yazdım ve yolladım bide o sinirle onu facebooktanda sildim
2 gün oldu aramadı ne b,lim belki bi açıklama felan yapar die bekledim ama aramamıştı sonra dayanamayıp ben aradım ve teli çok geç açtı dedimki neden aramadın 2 günden beri ..... o da faceye mesaj yazmışsın dedi bende evet haksızmıyım dedim o da evet haksızsın dedi arkadaşım sonuçta insanlaqrı dış görünüşüyle yargılama dedi beana bende yargılamıyorum tabiki dedim sadece hoşuma gitmedi arkadaş olduğun kız dedim yani resmen kızı savundu yada ne yapmaya çalıştı anlamadım ya ve sonra senle biz olmicak galiba dedi bende zaten olmicak dedim o kızı gördükten sonnra olmicanı anladım bende dedim ve bana kenfine iy bak dedi telefonu kapadı ama o kadar kötü oldumki gerçekten ne yapacamı şaşırdım acaba o kız içinmi ydi ayrılığımız yoksa bahanemi etyi neydi anlayamadım seviyorum dedi yaa bi ansan nasıl seviyorum derken yalan söyleye bilirki yani benim sizden istediğim tek şey bana neden bittiğini söyleyin ssizce haklımıyım haksızmıyı..... he bide 3 gün sonra onun facesindeki arkadaşlarına baktım takrar o kızı silmiş faceden çok sevindim ama acaba neden sildi ben,m bakacağımı bildiği içinmi yoksa beni önemsediği içinmi
ahh arkadaşım ahh
Klasik aşk senaryoları işte. Haketmeyene etmediği değeri vermekle başlamak istiyorum. Şaşırıp kalman verdiğin değerden, ve alamadığın değerden ötürü çok normal. Cevabını ondan başka kimsenin bilemeyeceği soruların kafanı meşgul etmesi de çok normal. İlişki ne aşamada ve neler düşünülüyor bunun bir kısmını sen bir kısmınıda ancak o bilir. İstediğin kadar eşinle dostunla paylaş konuş ve ölç-biç, değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Onun bildiklerini sen ve senin bildiklerini ve hissettiklerini o, bilemez. Bilse aşk olmaz. Tılsım kaçar. Bildirilen ölçüde hayat güzelleşir ve mutluluk artar ve üstü kapalı kaldıkçada içinden çıkılmaz hale gelir. Bu anlattığınla biraz ikincideki gibi olmuş.
Normal olan şey, iki sevgili arasında 3. bir şahsın asla olmaması durumudur kanımca. Sosyal ve seviyeli dostluklar arkadaşlıklar elbette olmalı fakat sevgiliyi rahatsız ediyorsa icabına bakılmalı ve gereken titizlikle yapılmalı. Kalkıpta başka birisini savunmak yapılacak en büyük aşağılamadır. Arkadaşında bunu yapmış sana. Yapmış olduğu bu şey bir sürü sebepten ötürü olabilir. Ayrılmayı göze almış olabilir, sinirle yapmış olabilir, başkası işin içine girmiş ve senden etkilenmiyor olabilir ya da seni kıskandırmak ve kendisine çekmek içinde yapmış olabilir. Bunun kararını çok ama çok zor olsada senin vermen gerekiyor. Aşkın tesiri altına girererek çoğu kez aklımızı ve mantığımızı bir kenara itiyoruz. Olmayacak şeyleri yiyip yutuyoruz, sırf sevgi ve ilgi uğruna ama bunlar gittikçe yığılıp büyüyor ve kendimizi, hem kendi dünyamızda hemde karşıdakinin dünyasında bir HİÇ haline getiryoruz. Buna meydan vermemek lazım. Aşk ve gönül işleri gerçekten zor işlerdir. Bir çok kez dugular ağır basar ve yapmamız gerekeni değil, yapmamamız gerekeni bize yaptırır. Karşı koyabilmek güçleşir. Fikirler sürekli değişir. Karar vermek zorlaşır. Çünkü insan kalbine söz geçirebilecek bir güçte yaratılmamıştır. Rayından çıkmış ilişkileri uzatmadan bitirmek ve yeni bir sayfa ile hayata kaldığı yerden devam etmek en doğrusu. Bu zor olandır. Ama diğer türlüsüne katlanmak kaybedişler verecekse zor olanı seçip dişimizi sıkmamız gerek.
Sitemizde Aşk ve Ayrılık Acısından Kurtulma Yöntemleri diye bir sayfa var ve bir sürü insan bu bahsettiğim psikoloji içinde yanlış insanları seçerek ve yanlışların üzerine giderek hayatlarından tavizler fedakarlıklar ve kaybedişler vererek günlerini zehir edercesine akıllarındaki sorulara yanıtlar arıyorlar.
Bu tür şeyler hayatın gerçekleri aslında. Hayatın en güzel tokadı yada "bin nasihat bir musibete" en büyük örnek. Aşk gerçektir, kaybetmek gerçektir. Kaybedince insanın göğsünde sızıltılar olması gerçektir. Aşkınızda göğüs sızıltıları çoğalmışsa bir şeyler yapmanız gerekiyor demektir.
Aşk mutluluk için vardır. Hüzne döndüğünde çekilmez huzursuzluklarla bir web sitesinde yada bir arkadaşınızın karşısında laf anlamaz bir tavırla dönüp dönüp aynı şeyleri söylersiniz. Konuyu biraz dağıttım gibi görünsede bunlar benim yaşadıklarım ve karşılaştıklarımdan edindiğim tecrübelerden ibaret fikirler. Bulunduğun konumda kendi açından kaybedeceklerini ve elde edeceklerini iyi hesaplamaya çalış derim.
Sorduğun sorunun cevabını alsan bile taşlar yerine oturmayabilir. Bunu da düşün. Kapanan kapıyı fazla zorlama. Her zaman söylediğim ve inandığım bir şey var. Eğer yaşanan sevgi gerçekse ve arada bir engel yoksa ayrılık gerçekleşemez. Ayrılık varsa gerçek olmayan bir sevgi vardır demekte güçtür, çünkü insanların yapılan hatalara tahammül ve sabır katsayıları farklıdır. Bu konu uzar gider.
Aşkın karmaşasında aklını koruduğun ölçüde başarılı olursun. Mutlu ve huzurlu günler diliyorum.
ne olursa olsun ne yaşarsanız yaşayın bu zamanda güvenilecek aşk yok kardeşim yaa yoookkkkkkkkkk!!!
ayyyyyyyyy arkadaşlar neden kendinizi bu kadar yoruyorsunuz ki sevginizi haykırın hemde hiç düşümedeennnnn
Aşkım sevgilimmmm seni çoooooooooookkkk seviyorummmmmmm her zamannnnnn
mrb bn mine benm ilşkimde 10 ay sürdü.. bna bnm hatalarmla olduğunu söylüyor . benim hatam dedikleri ise biraz sçma geleblr bna çk sçma geldi çnkü biz bnunla oturuyrdk snra mzk açtm otrydk o bnm ynmdan uzaklştı brz bnde ynna gtmdm çok ktü olmş fln sğuk davrnyrmuşum bna senn sevgn bu mu ddi verdğin değer ortada ddi..bundn 1 ay öncde hbr vermdğm brşey yznden ynma glmşti ndn böle ypdğmı srdu blmyrum ddm ve bna güvenmyrsan btsin ddm.. hayır btemez sçmalama dmşti .. şmdide çok ynlışın oldu dio sen bna btsn dmştn dio... . nse ben bna ypmcm dha dkktli olucm ddm 3 hfta byunca snra brştk beni çk sevdğn söyledi çok iyiydik snra face şifresni istedim ben bundan vermedi ısrar ettm vermdi bna güvenmyrsun ddi . güvenyrm ddm ama istyrm vrr msn önceden vermşti çnkü . vermedi oysaki bna söz vermşti herşeymle sennm artk die bnde böle olunca şüphelndm sen beni kaybtmkten korkmuyrsn ddm ve ayrldm .. şimdide bi öle knşyo bi böle bi sevyrmş gbi bi sevmyrmş gbi .. ama bn npcğmı blmrm hrkez unut olmaz bu vkttn snra diolar ama bn çok acı çkyrm szce napmalym ve bu kşi bni hç mi sevmemş bu kadar kolay mı yaaa :/