slm admin peki aöf ögrencisi eskişehirde devlet yurtlarında kalabilir mi yani orda barınabilir mi ben sayet orda okumak istiyorum yani allahın izniyle oraya gidecem bi sorun yasanır mı barınmak acısından ya da özel yurtlarda ve ya apartalarda???
Bildiğim kadarıyla açıköğretim öğrencilerine burs ve yurt hakkı verilmiyor. Konuyla ilgili net cevabı açıköğretim bürosuna sorarsanız net bir cevap alabilirsiniz.
Ama bir arkadaşım devlet yurtlarına önce misafir olarak kalmayı talep edip daha sonra sürekli olarak kalmıştı. Bu yöntemi deneyenler var fakat biraz uğraşmanız gerekebilir. Sorup netleştirmek en mantıklısı olur...
konuyla ilgili net cevap bulmak güç. en iyisi büroyla görüşmek
benim bildiğim kadarıyla açıköğretimlilere ne yurt nede burs imkanı tanınmıyor. klavuzda bu imkanlardan yararlanmak istiyor musunuz diye soruluyor ama bilemiyorum ben bu haktan yararlanılmadığını bildiğim için işaretlememiştim. iyice araştırmak lazım
arkadaslar eskişehrde ders yokmus yani oraya gtmeden ewde okuucaz bole olduğunu blmiodm.:(.
kızlar bişeyi unutmayalım bu açık açık, bir açıköğretim bölümü yani uzaktan eğitim, yani okulda eğitim görmeye vakit bulamayanlar için sağlanan bir imkan
derslere gidilse komple eğitim alınsa artık nerde kalır açıklığı değil mi
eet bende daha önce eskisehirde dersler verildiqini biliyordum hatta halen verildiqini de biliyorum ama sanırım bu yeni acılan bölümler icin yok:S cunki,ben turk dılı ve edebıyatı bolumu ıcın hep arastırma yapıorm...önce eskisehiri aradıqımda bir sorun cıkmadı fakat sora tekrar aradıqımdada edebıyat ıcn ders verilmediqini örendim..:( yandık jaa pff...