serhat yazmış:
Admin ben serhat bu sene sınava gircem bu yeni sistemden pek bişey anlayamadıgım ıcın sadece sınav gunlerini bekliyorum :) açıköğretim yazıp eskişehirde derslere girebilirmiyim ? birde devletten geri ödemeli kredi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler..
yya ne kalın kafalısnz bea.. öss de 4 yıllk adam gbi 1 fakulte tutrmyosnz aöf içn sordğnz sorulara baknn ...gercektn de okumak istdğnz bölmlerin ne oldugunu sz ble blemiyosnzz..:)
burada yazan tum yorumlari okudum ama birsey ogrenmek yerine hicbirsey anlamadim kafam karisti bence konuyu toparlarsaniz sorular ve cevaplar net olursa daha iyi olur
aynn ya bukadrda olmaz:D madem çok derslere girmek istiodunuz adm gibi bi fkülte tutturaydınzda derslere gireydinz!!! boşu boşuna cene yapıonz haaa!!! adı üstünde açık öğretim işte ne bklionuz????
kafam cok karısık lutfen yardımlarınızı beklıyorum.ben yabancı dıl mezunuyum ve ıngılızce uzerıne okumak ıstyrdum ama puanım tutmadı almanca uzerınede okumak ıstemedıgım ıcın alan dısı tercıh yaptım ve tutmadı en sonada acıktan ıngılızce ogretmenlıgı yazmıstım o da tutmadı ama gecen seneden puanım daha yuksek ve gecen sene makıne resım bolumunu kazanmstım gıtmedım bu sene neden tutmuyor puanlarım yuksek olmasına ragmen. ek tercıhı beklıyorum sımdı ılk acıkogetım ıngılızce ogretmenlıgı yazacagım tutma olasılıgı ne kadardır kontenjan sınırı vardı bu sene malesf ondan sonra da kamu yonetımı ve laboratuvar yazmak ıstıyorum once kaamu mu yoksa laboratuvr mı yazayım cunku onlar kontenjan sınırı yok tutabılır ve ıkı senelık acıktan okuyunca dıplomada acıktan mezun oldugumuz belırtılıyor mu?lutfn yardım edın
ya arkadaşlar bende adalet bölümünü kazandım eskişehire gitmek istiyorum ama imkanlar yüzünden gidemiyorum diyarbakır ünv ders feln veririm bilmem ben kredi alsam meslek sahibi olmasam dahi ödemek zorunluğu varmı acıktan okuyupta yurta kalan varsa bilgi verse çok sevinirim gul özelikle senle konuşmak isterim sende benim durumumdasın gibi gözüküyor yardım edin ltfnnnn[ ben ek yerleştirmelerde de tercih etmeyi düşünüyorum yapabilirmiyim puan felan kırılmaz mı birde aöf kayıtları çok gec başlıyor bu süre içersinde olsadahi yapsam kaydım silinirmi)
merhaba arkadaşlar ben aöf türk dili edebiyatı 2. sınıf öğrencisiyim bu yıl çok ama çok zorlandım .kayserideyim şuan ben erciyes ünv.' e gidip hocalardan tek tek izin aldık derslerine grmek için ilk baş izin verdiler ama sınıf aöf lilerle dolunca örgündekiler ayakta kaldı..derken kurul toplandı ve aöf lileri derse almama kararı almışlar,e haklılar da .. kaymek osmanlıca kursları var onlara yazıldım ben ve hafta sonları ünv derslerini hiç kaçrmadım..murat yayıncılık kitaplarına baktım,hergün 2 saat ders çalştım ocaktan beri..ve hiç uykusuz kalmadım nisan a kadar kitabı baştan sona ezberledim bir çok kere tekrar ettim ..arkadaşlar kesinlikle osmanlıca kurslarına başvurun ve kitabın arkasındaki soruları kesin ama kesin çözün ordan soru çıkıyo.. ben çok şükür bu yöntemle çalışarak bütün derslerimi yüksek puanlarla geçtim ve aralık a kadar rahatım :) arkadaşlar senede 5 aycık dişinizi sıkınn..herkesin ALLAH yardımcısı olsun kimsenn emeği boşa çıkmaz inşallah..başarılar :))