Açıköğretimliler Eskişehirde devlet yurtlarında kalabilir mi?

gul
Ziyaretçi
18.08.2009 18:39 # 0

peki edebiyat için ders verilir mi ilerki zamanlarda????????

yani  benim bildigim kadarıyla desler kasım ya da aralıkta baslıyorrrr.........

ya arkadaslar zaten bu bolumuz cokk zorrr orgun egıtımlıler bile dersleri verene kadar canları cıkıyor 

biz napcaz eger ders veril mezse????????umarım ders verirler..VE kime desem zaten herbirinin yorumları farklı aöf için e.sehıre gitmeye gerek yok ne diye gidip masraf yapacaksın evinde otur daha iyi..ya da benim dusundugum gibi dersleri cok zor dıyorlar ve gitmek gerekir..egerki gitsekte umarım hiç bişey boş olmaz umarım dersleri goruruz ve yine umarımki gecerizzz......

HERKESE BASARILAR DİLİYORUM..

gul
Ziyaretçi
19.08.2009 21:55 # 1

mrb arkadaslar eskişehir apartalar hakkında bilgi verebilirmisiniz?yani çok pahalımıdırlar???????

bilginiz var mı???ConfusedConfused

tuğçe
Ziyaretçi
20.08.2009 00:18 # 2

nıye eskıshrde ders verılmıyrCry nasl yanı ya ne kdr sınr bozucu bı durmYell 

gul
Ziyaretçi
20.08.2009 17:31 # 3

arkadaslar bence yeni oldugu içindir.

tabi ders verilmesini hepimiz istiyoruz artık hayırlısı işte.. umarım verirlerKiss

AYLİN
Ziyaretçi
22.08.2009 10:19 # 4

MRBLAR  BEN BU SENE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNE YERLEŞTİM AMA ARKADAŞIM ESKİŞEHRDE ANA DERSDLERE GİRİLDİĞİNİ SÖLEDİ KENDİSİDE ORDA OKYR AÇIKÖĞRETMDE DERS VERLYRMU KAMU YÖNETMNDE????CVP ALIRSAM ÇOK SEWNCEM

gul
Ziyaretçi
23.08.2009 18:00 # 5

mrb aylin evet derss veriliyor ortak derslerden zaten arkadasın solemiş sanaSmile

FreeSouL
Ziyaretçi
26.08.2009 16:22 # 6

peki edebiyat için ders verilir mi ilerki zamanlarda????????

yani  benim bildigim kadarıyla desler kasım ya da aralıkta

baslıyorrrr………

ya arkadaslar zaten bu bolumuz cokk zorrr orgun egıtımlıler bile dersleri verene kadar canları cıkıyor 

biz napcaz eger ders veril mezse????????umarım ders verirler..VE kime desem zaten herbirinin yorumları farklı aöf için e.sehıre gitmeye gerek yok ne diye gidip masraf yapacaksın evinde otur daha iyi..ya da benim dusundugum gibi dersleri cok zor dıyorlar ve gitmek gerekir..egerki gitsekte umarım hiç bişey boş olmaz umarım dersleri goruruz ve yine umarımki gecerizzz……

HERKESE BASARILAR DİLİYORUM..

bende açıkögrretım sosyoloji bolumune yerleştim niyetim eskişehirde okumak. aynı tepkiyi bende  gördüm GÜL oraya gıtmemın gereksız oldugunu dusunen bir açıkogretm buro gorevlısı var:) bana bulundugum sehırde sadece ortak derslere gırebılecegımı söyledi fakat ben eskısehırde butun derslere gırebılmek ıstıyorum bunun mumkun olmayacagınıda belırttı (haklı da)  butun derslerı alamayacagım halde gidipte orada masraf yapmamın alemi yok...keske eskisehirde butun derslere girebilme ımkanımız olsaydı :(:(:(
arkadaşlar kayıt ıcın ösym sonuc belgesının aslı ıstenıyormus bu adresımıze gelen belge mı yoksa ınternetten yerlestıgımızı ogrendıgımız sonuc sayfasını mı? eger adrese teslm olan sonuc belgesı ıse biraz yıpranmıs durumda herhangi bir sorun teşkil eder mi?   cevaplarınızı beklıyorum :(:(

Master
Administrator
27.08.2009 14:35 # 7

bende açıkögrretım sosyoloji bolumune yerleştim niyetim eskişehirde okumak. aynı tepkiyi bende  gördüm GÜL oraya gıtmemın gereksız oldugunu dusunen bir açıkogretm buro gorevlısı var:) bana bulundugum sehırde sadece ortak derslere gırebılecegımı söyledi fakat ben eskısehırde butun derslere gırebılmek ıstıyorum bunun mumkun olmayacagınıda belırttı (haklı da)  butun derslerı alamayacagım halde gidipte orada masraf yapmamın alemi yok...keske eskisehirde butun derslere girebilme ımkanımız olsaydı :(:(:(

arkadaşlar kayıt ıcın ösym sonuc belgesının aslı ıstenıyormus bu adresımıze gelen belge mı yoksa ınternetten yerlestıgımızı ogrendıgımız sonuc sayfasını mı? eger adrese teslm olan sonuc belgesı ıse biraz yıpranmıs durumda herhangi bir sorun teşkil eder mi?   cevaplarınızı beklıyorum :(:(

Adrese gelen sonuç belgesi isteniyor. Yıpranmış olması sanırım farketmez, durumu bildirirsiniz ve bi çaresine bakarlar.

Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.