arkadaslar bende ek tercıhte edebıyatı sececegım bu ders hakkında tam detaylı bılgısı olan varsa paylassın lutfen
2009 2010 aof lısans bolumlerı ıcın harc nekadar odeyecegız butunleme sınavı nıcın yapılıyo ara ve yıl sonu sınavlarının yuzdelerı alınıp toplanıp sınıf gecmen belırlenıyo ya bes gun sonra yapılacak aof sınavı ne ıcın bılmıyorum cevaplayın lutfen
kenek44 yazmış:arkadaslar bende ek tercıhte edebıyatı sececegım bu ders hakkında tam detaylı bılgısı olan varsa paylassın lutfen
kenek44 yazmış:2009 2010 aof lısans bolumlerı ıcın harc nekadar odeyecegız butunleme sınavı nıcın yapılıyo ara ve yıl sonu sınavlarının yuzdelerı alınıp toplanıp sınıf gecmen belırlenıyo ya bes gun sonra yapılacak aof sınavı ne ıcın bılmıyorum cevaplayın lutfen
Merhabalar, arkadaşım henüz yeni bir bölüm olduğu için kimse bu bölüm hakkında kesin bilgilere sahip değil.
Harç ücretleri henüz belirlenmedi.
Bütünleme sınavı vize ve finalden yeterli puanı alıp dersi geçemeyen öğrencilere bir şans daha tanımak için yapılan bir sınav. Açıköğretimde bir dersi verebilmeniz için ortalama 50 puanı almış olmanız lazım. Eğer vize ve final sınavından aldığınız puanların ortalamaları 50 yi bulmuyorsa, telafi içinde bütünleme sınavına girmeniz gerekiyor.
tesekkur ederım ben once onlısans sosyal hızmetler bolumunu yazmıstım ve geldı de ama sonra ogrendım edebıyat bolumunu sımdı kayıt yaptırmadım.ıkıncı tercıhte aof edebıyatı secme sansım varmı ılk tercıhımde aof sosyal hızmetler ıdı lutfen cevap
kenek44 yazmış:tesekkur ederım ben once onlısans sosyal hızmetler bolumunu yazmıstım ve geldı de ama sonra ogrendım edebıyat bolumunu sımdı kayıt yaptırmadım.ıkıncı tercıhte aof edebıyatı secme sansım varmı ılk tercıhımde aof sosyal hızmetler ıdı lutfen cevap
Kesin olmamakla birlikte tekrar tercih hakkınız var ve son yazacağınız tercihe yerleşebilirsiniz. Bunu aöf büroyla görüşüp netleştirirseniz daha iyi olur tabi.
Burda da paylaşırsanız diğer arkidişler içinde ii olur
ben ısparta muhasebe bolumu mezunuyum ve 3.sınıftan devam etmek ıstıyorum işletme ve iktisat oluyor sanırım yalnız sormak ıstedigim turk dılı ve edebiyatı bolumune gırebiliyormuyum ossye gırmedim bilenlerin maillerini beklıorum acele tesekkuedıyorum. merve.ibis.06@hotmail.com
merve yazmış:ben ısparta muhasebe bolumu mezunuyum ve 3.sınıftan devam etmek ıstıyorum işletme ve iktisat oluyor sanırım yalnız sormak ıstedigim turk dılı ve edebiyatı bolumune gırebiliyormuyum ossye gırmedim bilenlerin maillerini beklıorum acele tesekkuedıyorum. merve.ibis.06@hotmail.com
Dediğiniz gibi diğer bölümlerden geçiş var. Ama edebiyat dersleriyle muhasebe dersleri uyuşmayacağından edebiyat 3. sınıftan devam edebileceğinizi sanmıyorum.
Aöf henüz bu konularda hiç bir açıklama yada duyuru yapmadı. Biraz beklemek lazım...
meraba kaç gündür size sorular soruyorum sevglil admin ;ancak cevap alamıyorum umarım bu sefer cevap verirsiniz açıköğretim edebiyat bölümünü kazandım ve formasyon kaldrılıyor deniyor bu bizide kapsıyor mu? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler rahatsız etdim kusura bakmayın