kenek44 arkadaşım 230 milyon yatırıon başkada bişi yapmıon 2 dnm yatrıon bütnlemede de bişi yapmıon !
slm arkadaşlar rektörlüğün kanun ve esaslarını okuyun 13 madede açıköğretimi okuyan öğrenciler örgün öğrencilerin yararladığı bütün haklardan yarrların ve herşey denktir bizide okurken formasyon vereecekler vermesede mahkemeye verebillirisiniz ben öğle yapıcam bende türk dili ve edebiyatı okuyorum siz kesin bilgi veriyorum bizat anadolu sitesinden maddeleri okudu ve örgün öğrencilerin dediklerinede bakmayın pedegolojik formasyon verilmesede mahkemeye gidin bence ben öğle yapıcam
Aöf türk dili ve edb kapatılacak diyen arkadaş bu bölüm kapatılmayacak sadece kontenjan sınırlaması getirilecek.Aöf dururken kim okadar masrafa katlanıp örgün okurki.
ya arkadaslar bende aöf felsefe bölümüne kayıt yaptırdım formasyon hakkımız warmı bızımde yoksa boşamı okuyacagız cok üzülüyorum zaten binbir zorlukla okumaya calıştım bazı arkadasların küçümsemeleri aöf yan gelip yatıyor demesi cok kötü kimse kimsenin halini bilemez neyse sadece merak ettıgım formasyon alabilecekmiyiz yada bu bolumden mezun olunca nerde iş bulacagız ne olur cewap yazın admin tesekkurler
arkadaşlar bende aöf türk dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim ben kursa gidiyorum ve sahiden çok büyük bi katkısı oluyor özellikle osmalıca ve 2. sınıfta görülcek olan orhon ve uygurca öyle evde çalışılarak geçebilicek dersler değil illa ki bi yerden yardım almak şart .. şimdiden başarılar herkese ..
3.sınıfta formasyon veriliyormuş ben 1.sınıfta kaldım sınavlara giremedim şimdi ben bu sene 1.sıınıfı okusam 3.sınıfta gene formasyon alabiliyorum degilmi bunu bile varsa lütfen yazssın şimddiden tşkler...
SLM ARKADAŞLAR BENDE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI OKUYORUM DAHA DOĞRUSU OKUYORDUM AMA SINIF TEKRARI YAPICAM ŞU AN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUIM.BANA SÖYLERMİSİNİZ SADECE SINIF TEKRARI YAPAN BEN MİYİM ?DÜŞÜNCE KARMAŞASI YAŞIYORUM NE YAPAYIM OKULU BIRAKAYIM MI ÖNERİLERİNİZ NEDİR ACABA BANA BİR AKIL VERİR NMİSİNİZ.DERSLERE DE ÇALIŞMAK ÇOK ZOR OLUYOR .HEM İŞTE ÇALIŞIYORUM HEM DERSE ............
offff arkadaşlar ben bu aöf den hiç birşey anlamadım ve türk dili edebiyatı bölümüne yazıldım bir çok kişiye sordum ama hiç somut ve beni memnün edecek bir cevap alamadım fakat gecen sene yani 2010 yılında sınıvlarını başarıyla geçmiş bizim arkadaşın bayan arkadaşı şuan eskişehirde örgün olarak 2.yılına başladı böyle birşey var bilgisi olan