gizoş cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum.
Bildiklerimiz basının ve resmi kuruluşların duyurularından ileri bir şey değil. Burada ki konuda betül isimli arkadaşımızla da konuşuldu bu konu ama bi sonuca varılmadı.
Çünkü bu konularla ilgili söylentilerden başka bir şey yok....
gizoş yazmış:yinede çok teşekkür ederim admin bekliceğiz.......
önemli değil keşke yardımcı olabilsek 

merhabalar
sayın admin size bir sorum olacaktı cevaplarsınız çok memnun olacağım yök yeni bir karar çıkardı.
Geçen ay en çok konuşulan konulardan girisi fen edebiyat mezunlarına lisans öğrenimleri sırasında pedagojik formasyon verilmesi konusuydu
YÖK'ün bu konuyu 27 Ağustos 2009 tarihli toplantısında konuşacağı belirtilmekteydi.
Bu konu gerçekten de, 27.08.2009 tarihinde yapılmış Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında görülmüş ve "2009–2010 Öğretim yılından itibaren Edebiyat, Fen ve İlahiyat fakültelerinde lisans eğitim-öğretimi sırasında Pedagojik formasyon dersleri verilmesi" karara bağlanmıştır. diye bir haber çıktı peki biz açıköğretimliler olarak napacağız bu bizler içinde geçerli olacak mı ? şimdiden teşekürler.
merhabalar
sayın admin size bir sorum olacaktı cevaplarsınız çok memnun olacağım yök yeni bir karar çıkardı.
Geçen ay en çok konuşulan konulardan girisi fen edebiyat mezunlarına lisans öğrenimleri sırasında pedagojik formasyon verilmesi konusuydu
YÖK'ün bu konuyu 27 Ağustos 2009 tarihli toplantısında konuşacağı belirtilmekteydi.
Bu konu gerçekten de, 27.08.2009 tarihinde yapılmış Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında görülmüş ve "2009–2010 Öğretim yılından itibaren Edebiyat, Fen ve İlahiyat fakültelerinde lisans eğitim-öğretimi sırasında Pedagojik formasyon dersleri verilmesi" karara bağlanmıştır. diye bir haber çıktı peki biz açıköğretimliler olarak napacağız bu bizler içinde geçerli olacak mı ? şimdiden teşekürler.
Açıköğretim fakültesi tarafından, formasyonla ilgili olarak yapılan son yazılı açıklama için alttaki linke tıklayın.
admin ben yine rahtsız etdim kusura bakmayın bişey sorcaktımm yök formasyon değişkliğini 4 üniversite kabul etmiş haberlerden duydum; pekii biz açıköğretimliler bundan faydalanabilecek mi çünkü fen edebiyat fakültesi diyor şimdiden teşekkür ederimm....