[spoiler] mrb.. ben bu sene liseyi bitirdim ve aöf türt dili ve edebiyatı bölümüne gitmek isdiyorum..!! bu formasyon olayı varya o nasıl olcak yanii gene uzaktan mı acık ögretımlemı yoksa bı yerlere gıdıp dersmı alacagız dersmi dınleyecegız eskısehıre yada buluındugumuz ile felanmı yanii hiç bı bılgim yok yazdıklarım ıcın kızmayın ve cewap werırsenız cooook sewınırım arkadaslarım... şimdiden tsk..ederım yazan olursa.............![]()
şunu anlamıyorum neden herkessi bi garez sarmış iyiki açıköğretimlilere bir şans tanındı başımıza kakmaya bayılıyorsunuz size ne kardeşim yök bunu uygun görmüş size ne oluyor neden bizi umutsuz ediyorsunuz ne oldu korktunuzmu aöf liler kazanır da kontejanı doldurur diye ya okadar kolaymı zannediyorsunuz dışardan okumayı yada küçümsüyorsunuz örgün öğretimde değiliz diye peki bizim şartlarımız biliyormusunuz hem bilmesenizde o bölümü çatır çatır okurum sizin söyledikleriniz umrumda değil sadece beni hırslandırıyorlar o formasyonuda öyle bir alırızki alnımızın teriyle hemde üniversite okuyanlara taş çıkartarak.....
arkadaşlar alesse girmek kalktı artık 3 sınıftan itibaren pedagojik formasyon alabiliyoruz fakat ücretli ve her sene verilecek üniversiteler değiştirilecekmiş
arhkadaşlar özel üniwersiteden formasyon alma şansımız war mı açık öğretimde!!!
okan kesin emin misin alesin kalktğna bizim formasyon alma snsmz war deedğn gibi ama mezun olduktan sonra 1 sene yada 1bçk sene biz örgn olmadğmzdan alese girmk lazım die biliorum ne kadar paranla alsan bile sonçda neye göre alack bu üniwersiteler illaki bi sınaw olcktr ünwersitelerde ona göre yani puana göre alacktr ales gibi!!!
seçil arkadaşım süper bi açıklama yapmssn katılıorum tebrik ederim